Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '13

 
Kategori
Mizah
 

Pinterest Kabusları

Pinterest Kabusları
 

Pinterest Kabusları


Bizim kuşaktan olanlar hatırlayacaktır, çocukken dergilerde ve gazetelerde beğendiğimiz fotoğrafları kesip boş bir deftere yapıştırırdık. Kimi zaman sevdiğimiz bir şarkıcı, kimi zaman harika bir kumsal ya da güzel bir kıyafetin resmi olurdu yapıştırdıklarımız. Bu fotoğraflarla bir anlamda beğenilerimizi, isteklerimizi ya da  moda anlayışımızı ortaya koyardık. Bazen bu fotoğraflar hatıra defterlerimizin sayfalarını süsler, okul defterimizin ve dosyamızın kapakları olurdu.

İşte Pinterst bunun dijital ortamdaki modern versiyonu. 2010 senesinde açılan ve geçen senenin sonu itibarıyla neredeyse 15 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla yurtdışında çok popüler olan Pinterest, Türkiye’de de yavaş yavaş yükselişe geçiyor. İnternette beğendiğiniz fotoğrafları etiketlediğiniz bu websitesini kullananlar, hobilerini ve ilgi alanlarını ortaya koyuyor.

Pinterest’i ziyaret ederek yaklaşan düğününüzün konseptini belirleyebilir, bu baharda neler giyeceğiniz hakkında fikir sahibi olabilir, misafirlerinize sunmak üzere orijinal yiyecek fikirleri edinebilir ya da kendinize harika bir kazak modeli bulabilirsiniz. Sitede göreceğiniz fotoğrafların hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacağından emin olabilirsiniz…

Pinterest çok ilginç bir ortam. Konulan fotoğraflara bakarsanız dünyada herşey canlı, genç, güzel görünüşlü ve iştah açıcı. Günlük hayata ait en basit eşyalar bile akıllıca hazırlanmış sunumlar içinde büyüleyici ve arzulanan bir objeye dönüşüyor. Yaratıcı fikirler bulmak konusunda zorlanan kişiler bile Pinterest’te geçireceği birkaç saat sonrasında kolları sıvayıp ilk projesini yapmaya girişiyor. Ancak sıradan vatandaşların aynı projeleri evde yapma denemeleri pek o kadar da iyi sonuç vermeyebiliyor. EpicPinterestFail.com gibi siteler Pinterest ortamında görülen fotoğraflardan yola çıkılarak büyük bir şevkle başlanan projelerin nasıl sonuçlandığını gırgıra alıyor.

İşte sizin için seçtiğim “Pinterest Kabusları”. Özellikle en son fotoğraftaki aslan dövmesine bakarken gülmekten gözümden yaş geldi diyebilirim. Bakalım siz hangisini beğeneceksiniz?

Pinterest monster cupcake

Pinterest simli çizgili oje

Pinterest çikolatalı kabaklı kek

Pinterest göz

Pinterest köpek oyuncağı

Pinterest cadı parmağı kurabiye

Pinterest kardan adamlı tebrik kartı

Pinterest dondurma külahı cupcake

Pinterest aslan tattoo

Bebek ve Ben’in Pinterest hesabını takibe almayı unutmayın.

Sevgiler

Tanla

Diğer yazılarım için>> BebekveBen.com
Facebook>> Bebek ve Ben
Twitter>> @Bebek_ve_Ben
Pinterest>> bebekveben

 
Toplam blog
: 143
: 7266
Kayıt tarihi
: 19.09.11
 
 

Merhabalar! Adım Tanla. Dijital tasarımcıyım. Eşim Kuzey ve küçük oğlum Can'la beraber dünyayı ke..