Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '11

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Piramitlerin sırrı 2. bölüm

Piramitlerin sırrı 2. bölüm
 

2. Bölüm


2. Bölüm

Birinci Bölümde Piramitlerin keşfedilen şimdiye kadar ki sırlarını okudunuz. Eminim piramitlerin kendi içinde saklanan nesnelere fiziksel koruyuculuk yapmasıyla ilgili başka sırlarıda vardır.

Ben size piramitlerin başka sırlarından bahsedeceğim. İçinde saklanan mumyaları nasıl koruyacağından, içindeki yada nesnelere etkilerinden değil. Bunları sadece burada okuyabilirsiniz.( 7. Paragraf ve sonrasını)

Piramitleri yaptıran Firavunlar bunları kendileri için yaptırdı. O piramitler yapılırken insanlar önceleri bunun çabucak bitebilecek bişey olduğunu sandılar, şarkılarla keyifle başlanan piramitlere hazırlanan taşlar özenle kesiliyor, sonra binbir güçlükle işçiler tarafından taşınıyordu. İşçi dediysem asgari ücretli değil tabi, ondan daha iyi koşullarda çalışıyorlardı, en azından karınlarını doyuracak yemek veriliyordu, tek kötü yanı ölünce emekli oluyorsunuz.

Şaka bi yana, gerçekten o zavallı Mısırlı köleler, tek Tanrı inancına sahip monoteist İsrailoğullarının Firavunlardan çektiğini hiç kimse çekmemiştir. Kan, göz yaşı, kırbaç, zulüm, aşağılanma, hakaret, küfür ve binbirtürlü cefa ve eza ile yapıldı o Piramitler. Ölen işçiler öldükten sonrada köle olsunlar diye Piramitin yanına gömüldükleri söylenir.

Piramitler şekil olarak alta Kareyi, dört yana 4 üçgeni alır. Kare eşitliğin, adaletli dağıtımın ve Hayatın dört elementinin simgesi olduğunu daha önceki Kabe (Küp) ile ilgili Sırları (http://blog.milliyet.com.tr/Kabe_nin_sirri_nedir_/Blog/?BlogNo=313534&RefNo=22) yazdığım yazılarımda anlatmıştım.

Şimdi bu sefer Piramitlerin Firavun hedefleri doğrultusunda şifrelerini yazacağım.

Piramit, zihniyet olarak HİYERARŞİ'NİN, OLİGARŞİNİN; TOTALİTER DÜZENİN, en nihayetinde KAPİTALİST SERMAYECİ DÜZENİN şeklidir. Üstte en tepede Firavun veya çağdaşları oturur, hemen altında Firavunun akrabaları vardır, sonrada yandaşları ve bilimum YALAKALAR firavun sitemde Piramidin tepesindeki ilk üçü oluşturur. Bunların ağırlığını zavallı en alttaki gariban, ezilmiş, eğitimsiz, fakir ve toplumun çulsuz, baldırı çıplak, aylak diye bir tinerci diye bir kenara ittiği insanlar vardır.

Piramitçi zihniyette herkes yukarı çıkmaya çalışır, çünkü altta kalanın canı çıksın prensibi vardır. Zavallı insanlığın büyük çoğunluğu inim inim inler. Tepede olanların alttakilerden haberi olmaz, altta olanlarda en büyük hayali bir an evvel yukarı çıkmak için piramidin prensip ve ilkelerini kabul edip uygulmak ister.

Nedir bu piramitsel ilke ve prensipler?

-Kesinlikle fırsatçı olacaksın, bal tutan parmapını yalar, gözü açık olacak ve fırsatını buldummu yukarı çıkmak için "Eşeğe Dayı bile diyeceksin. Ne yapıp edip her türlü ala vere dala vere ile entrikayla aklı çıkarın eline verip yükseleceksi.

-Asla paylaşmayacak ve çok eli sıkı olacaksın, mümkünse başkalarının hakkına tecavüz edip onların hakkını çeşitli bahanelerle vermeyecek yiyeceksin. Gelsinde nereden gelirse gelsin yani üzümü ye bağını sorma ilkesini işleteceksin. Kardeşlerinin hakkınına ve tarlasına arsasına, evine ve parasına göz koyacaksın.

-Elindeki gücü mutlaka daha fazla kazanmak ve gerekirse yönetici olduğunda zorla emir ve yasaklamalara uyduracaksın, karışma konuşma kaytarma prensibini toplumda yayıp herkese bunu inandıracaksın. Şehvetine engel olmayacak, "Ana bir bacı iki gerisine ç.l s.k. " prensibince etik ahlak kuralı tanımayan dizileri seyredecek ve seyrettireceksin ki aile bitsin paylaşım bitsin ve herkez Firavun ve firavun sisteme kul köle olsun.

-Irkını, atanı, soyunu sopunu okadar çok sevceksin ve kutsayacaksın ki ırkının veya atalarının yaptıkları hataları bile görmezden geleceksin, damarında içinde sidik bulunan kanı kutsayıp diğer ırkları adam yerine koymayacak sadece kendi ırkını, mezhep ve dinini başkalarına dayatacak ve senin gibi inanmayan insanları ve taraftarın olmayanları bertaraf edeceksin.

İşte Firavun piramidinin sırları bunlar. Kabe'nin tam zıddı. İşte Kabe bu yüzden Küptür, tepesinde kimse oturmaz, Kabe daraltıcı değildir, dağıtıcıdır. Adaletin, eşitliğin ve insanı kurtaracak emeğin, aşkın, merhametin dengede insana sunulduğu bir nimettir.

Piramitin ve Siteminin Yönleri ve insanın dört elemntine yaptığı kışkırtmalar:

İnsanın dört elentten yaratıldığını Şeytan2da biliyordu. "Ben onların sağlarından sollarından, önlerinden ve arkalarından yanaşacağım ve sen onları nankör bulacaksın" Kuran

Piramitin Tarafları:

Doğu Tarafı: İnsanın Hava tarafı, piramidin tepesine çıktıkça inasanın da g.t. kalkar, kibirlenir gururlanır, aşağıdakini aşağılar. Ecede babaysa, okulda hocaysa, askerde komutansa, partide liderse bu piramitçi kafa "hep kendisi haklı" görür.

Kuzey Tarafı: İnsanın toprak tarafını kışkırtır, insanın geleceğini toprağın üstü sandırır, geleceğini kurtarmak için arsa, ev, mal mülk hastalığını arttırır. Piramitçi sistemde neye sahip olduğunuz piramitin tepesine çıkma yolundaki hedefinize katkıda bulunduğuna inandırır. Ne bildiğinizin önemi ve nasıl etik bir insan olduğunuzun önemi bu sistemde asla bişi ifade etmez. Ne kadar kazanır ve nekadar çok malınız varsa o kadar iyi insan ve saygın insan olarak kabul edilirsiniz. İsterseniz p.z.v.n.k olun ziyanı yok.

Batı Tarafı: İnsanın ateş tarafı, öfke,ve şehvet insana zalime karşı gelsin veya evlensin diye verilmiştir. Oysa bu sistemde siz acımamamlısınız önce kendinizi bencilce düşünmelisiniz, çıkarlarınız öncelikli ve çıkarlarınıza ters gelen insanları dostunuz bile olsa acımadan ateşe atmalısınız. Öfkeyle karşı koymalısınız sizin çıkarlarınızın karşısında duranlara. Şehvetiniz mi var önemli değil "belinize kuvvet". Sizi azdıran daha çok seks yapmanızı sağlayan afrodizyaklar ve kokain bu sistemin zenginlerinin ve piramidin tepesindekilerin ilacıdır. Onlar piramidin altında ezilen kendini satmak zorunda kalanları yedirir içirir kullanır ve otelin kapısının önüne koyar. Piramitçi ülke, acımasızdır sömürür, ürettiği silahları acımadan öfkeyle gariban halkın üzerinde kullanır. Firavun bile "pes der ben bile bu kadar zalim değildi der" görse bu ülkelerin zulmünü.

Güney Tarafı: İnsanın su tarafı, insanın geçmişini atalarını şanlı tarihini kutsamasıdır. Bir anlamda küçük köylü çocukların en çok ve en büyük kim s.çtı oyunu gibidir. İnsanın kendisinin ne yaptığını önemsetmez, ırkçıdır bu taraf, ayrımcılıklar yaptırır, kendi ailesini ve memleketini düşündürüp pragmatistçe ve zalimce politikalar ürettirir. İnsan geldiği toprağa geldiği Kalu beladan daha fazla bağlıdır. İnsan Allah'tan geldiğini unutur şanlı geçmişiyle övünür durur, bunu yaptırtanda Firavundur çünkü sömürüsünün bir kısmında sacın bir ayağıda budur.

İşte heryede bulunan simgesel Doların üzerinde bile bulunan Piramitin iç yüzü. Novus Ordo Secularum (Yeni Dünya Düzeni) İşte o düzeni yaşamıyor muyuz sizce?

Sanırım bu kadar sır yeter.

Güney tarafı:

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..