Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Pis Yedili Dizisi Pazartesi akşamları Show Tv'de!

Pis Yedili Dizisi Pazartesi akşamları Show Tv'de!
 

Gani Müjdenin yarattığı eşsiz dizilerden sadece birisi o “Pis Yedili” gençlik, komedi ve romantik türünde bir dizi. Dizi 2011 yılının Ekim ayında yayına başlamış olup her Pazartesi saat 20.00’da Show TV’de yayınlanmaktadır.

Oyunculardan bazılarını sayacak olursak ; Esma Sultan karakterini Ayşegül Aldinç, Songül karakterini Asuman Dabak, Hasan Paşa karakterini Turan Özdemir, Rüzgar karakterini Melih Selçuk, Cimbom karakterini Eda Ece, Trafo karakterini Halil İbrahim Babür, Salça karakterini Hazal Şenel, Karabiber karakterini Bükre Atala, PC karakterini Ahmet Yıldırım, Furkan Arıcı karakterini Sezer Arıçay, Elçin Paksoy karakterini Melis Babadağ, Dilkopat karakterini Güneş Zavrak, Zeki karakterini Ümit Erlim, en çok beğenilen karakterlerden biri olan taklitleri yapılan Orço karakterini ise Burak Alkaş oynamaktadır.

Pis Yedili’nin konusu okudukları lisede yangın çıkması sonucu Pis Yedili grubu ne yapacaklarını bilemez ve açıkta kalır. Sınıf arkadaşları ise onlardan nefret eder ve “ Varoş “ olarak adlandırırlar. Okulun müdiresi Esma Sultan öğrencileri istemez bunun nedeni ise bu yedi öğrencinin okulun not ortalamasını düşüreceği endişesidir. Okulda bu çocukların kalmasında müdür yardımcısı Hasan Paşa’nın ve Filiz Hanımın etkisi büyüktür. Hayatında yeni okulla başlamaları ile bu hikaye başlar. Dizi Show TV’nin ciddi maddi sıkıntılar yaşaması nedeni ile 2012-2013 sezonunda sık sık ara vermiştir. Ayrıca dizinin bazı başrol oyuncuları da diziden ayrılmıştır ünlü ve güzel oyuncu Özge Özberk ile yakışıklı oyuncu Murat Arkın 39. Bölümde diziden ayrılmıştır. Ayrılıklar bununla kalmayıp Nevriye Kaçak’ı karakterini oynayan Hande Katip oğlu, Canburger karakterini oynayan Uraz Kaygılaroğlu, Güney karakterini oynayan Kadir Doğulu’da dizinin ilerleyen bölümlerinde ayrılmış ve Pis Yedili yeni bölümlerinde bu oyuncular yer almamıştır. Bu oyuncuların diziden ayrılmaları genç izleyicileri bir hayli üzmüştür.

Pis Yedili dizisi yeni günü olan Pazartesi Show Tv ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

 
Toplam blog
: 6
: 1505
Kayıt tarihi
: 27.11.13
 
 

1986 İstanbul doğumluyum. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi mezunuyum. İşletme eğitimi aldım. Fina..