Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '16

 
Kategori
Güncel
 

PKK’nın terör örgütü olduğu konusunda mutabakat yok; ama yaptığı terör

PKK’nın terör örgütü olduğu konusunda mutabakat yok; ama yaptığı terör
 

Yaşananlara bakınca bütün bunları basit (amaçsız) bir terör örgütünün yaptığına/yapıyor olduğuna inanmak zor. Ortada bir amaç olmadan da böyle on binlerce militanla hem de yıllar süren ve binlerce kişinin öldüğü bir mücadelenin anlamı yok.

Görüntü PKK’nın terör örgütü olmadığı yolunda ama herkes terör örgütü diyor. Bazı devletler terör örgütü listesine bile aldı. Ancak bunun üzerinde fazla durmamak lazım yani milliyetçileri biliyoruz zaten, kalanı da menfaatler nedeniyle Türkiye yağcılığı.

PKK ne yaparsa yapsın terör örgütü görüntüsünden kurtulamaz; çünkü yaptığı terör. Durmadan ölüyor/öldürüyor. Kürt devleti kurulması ya da Kürt halkının özgürlüğü konusunda başkaca eylemleri yok. Bazı destekçilerinin yabancı olması normal çünkü sempati duyanlar olabilir; ancak üyelerinin yabancı olması… Onu da paralı askerle açıklıyoruz. İddia edildiği gibi Ermeninin, Suriyelinin Kürt davasıyla ne ilgisi olabilir ki. Onlara ne!

Kürt meselesine at gözlüğüyle bakanları kusura bakmasınlar ciddiye almıyorum. Onların yüzünden bu durumdayız zaten “Kahrolsun PKK, kahrolsun PKK”

PKK’ya terör örgütü demek devletin politikasına uygun da ne kadar gerçekçi… Devlet elbet böyle diyecek. Bu işin sosyoloji araştırmacıları ne diyor. Konuşamıyorlar ki. Bir de bu var. İnsanların çoğu inanmadıkları halde PKK’ya terör örgütü diyorlar.

Benim için terör örgütü bile daha iyi. Ne yaptığını bilmeyen katiller sürüsü. Herkes PKK’nın öldürdüğü askerlerimiz üzerinde duruyor. Hendeklerde 1000 tane genç öldü, onları da PKK öldürdü. Yüz kere söyledik, bu yol yol değil! TC de sizin gibi öldürüyor. E onların silahları askerleri fazla. Ülkesini savunan bir devlete karşı değilsiniz. Peşinize düşmüş. Gördüğü yerde tetiğe basıyor. Şansınız yok! Kaybedin, geberin, umurumda değilsiniz! 30 bin genç insan ölmüş, bir o kadar vatan evladı. 30 bin daha ölsün diyorsunuz. Öyle ya onları siz yarattınız! Çok seviyorsa davasını, Karayılan ölsün! 30 bin PKK’lı genç ölsün TC’nin umurunda değil. Sanki adamlar bu işi seviyor. Cumhurbaşkanı diyor ki bize destek %70’e çıktı. Şırnak vadilerinde akan kanın seviyesi de dizlerime çıktı, ne haber!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..