Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '14

 
Kategori
Yapı / İnşaat
 

Pratik depolama alanı için yenilikçi çözüm şişme depo

Şişme ürünler günümüzde hayatımıza giren ve pratik aynı zamanda ucuz ve hızlı üretimi ile göz doldurmaktadır. 

Firmalar depo ihtiyaçlarını çok yüksek maliyetler ve uzun süren inşaat süreleri ile çözmekte ve amortisman olarak çok uzun yıllarda geri dönüşümü olan yapılar inşa etmektedir. Bu yapılar her yıl boya ve dış tadilat gerektirdiğinden uzun yıllara bakıldığında maliyetinin bile üzerinde yıllık bakım giderleri ile kullanıcısına ekstra maliyetler çıkarmaktadır.

Şişme depo alan kapatma sistemleri kaliteli malzemeler ile üretilerek uzun yıllar hiçbir bakım ücreti ödemeden sizlere hizmet edecektir. Dünyada ucuz maliyet ve pratik kurulum olarak çoğu ülkede tercih edilmekte ve gün geçtikçe tercih edenlerin oranı yükselmektedir.

Şişme Depolama Alanı ürünü sizleri çok büyük bir yükten kurtaracak.Şişme Depolama alanı hem pratik hem ekonomik olmasıyla ciddi çözümler sunmaktadır. Eğer depolama alanı ihtiyacınız varsa mutlaka şişme depolama alanı ürünümüzü tercih etmelisiniz.

Yapılacak depolama alanı için gerekli olan tek şey çerçeve şeklinde bir beton olacaktır. Bu beton sayesinde yapılacak balon yapı uzun ömürlü ve kötü hava şartlarına uygun olacaktır. 

Kullanılacak malzeme seçimi 3 yıl ile 20 yıl arasında değişen kalitelerde bulunmaktadır. bu malzemelerin en verimlisi uv ışınlarına dayanıklı ve gramaj olarak 900 gr m2 üzerinde olan malzemelerdir.

Yapının büyüklüğü istenilen ölçülerde yapılabilmektedir. En küçük m2 400 m2 olmakla birlikte büyüklük limiti bulunmamaktadır. Bugüne kadar yapılmış en büyük şişme depo 13000 m2 ölçüsündedir.

Şişme yapılar sürekli elektrik tüketimi ile çalışmaktadır. Bu tüketim büyüklük ölçüsüne göre değişmektedir. Bu tüketim yaklaşık 400 m2 için 90 usd olmakla birlikte 3000 m2 için 145 usd/ay olarak hesaplanabilir.

Giriş çıkış kapıları çok büyük bir tır içinde insan girişi için döner şekildede tasarlanabilir. 

Kaynak : Pratik Depo

 

 
Toplam blog
: 5
: 780
Kayıt tarihi
: 16.06.13
 
 

2002 yılından bu yana oyuncaklar ve reklam sektöründeyim, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fak..