Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Prenses Fulin'nin başı Aleyna Tilki ile dertte

Prenses Fulin'nin başı Aleyna Tilki ile dertte
 

Süperkahraman şarkısı ile adından söz ettiren Fulin'in başı şu sıralar küçük Aleyna Tilki ile dertte.

Sevgili oldukları kounuşulan Emrah karaduman ile Aleyna şarkının havası sönmüş olacak ki şimdide aşk hayatları üzerinden prim yapmaya başladılar. Emrah Karaduman'nın eski sevgili Fulin canlı yayında Aleyna Tilki'nin kendisini sürekli sosyla medya'dan takip edip, tehdit mesajları attığını açıkladı. Sanırım Aleyna yalandan şişen egosunu sevgilisi tatmin edemeyince onun eski sevgilisine kaptırmaktan korktu ve sosyal medyadan saldırmaya başladı.

Kendi halinde olan bu Prenses gibi kıza neden böyle birşey yapıyor bu küçük kızımız?

Aslında cevap basit, kendine özgüveni var gibi görünsede şişirilen bir egodan fazlası yok. Sektörü az çok tanıdı. Emrah'ı kaybederse düşmekten korkuyor. Emrah Fulin'i çok sevmiş olacak ki ona sarıyor. Fulin gerçekten doğal bir güzellik, hanım hanımcık, prenses gibi bir kız. Ayakları yere sağlam basıyor, her kadın onu kıskanabilir. Aleyna henüz çocuk aynı kulvarda yarışabilmeleri için çok koşması gerekiyor. Aslında ben Aleyna'yıda suçlu bulmuyorum ailesi buna zemin hazırlıyor. Biraz kızlarını dizginleseler ipleri ellerine alsalar fena olmaz. Bu yaştaki bir çocuğun derslerinde eğitiminde başarılı olması gerek. Daha yaşı 16 olduğu için ergen psikolojisiyle bunları yapıyor ama ileride çok pişman olacak. Ve bu şekilde devam ederse sevilmek yerine sinir bozucu bir karakter olacak.

Fulin Allahtan aklı başında birisi, ona yürüdüğü yollar açık olsun. Kulaklarını tıkasın ve Prensesliğini bozmasın kazanan o olacak. Sadece işiyle gündeme gelen bu Prensesi kullanarak yeniden gündeme gelmeye çalışan Emrah ise üretici olsun tavsiyem.

 
Toplam blog
: 2
: 55
Kayıt tarihi
: 13.12.16
 
 

Okur, yazar, çizer, eğlenir... ..