Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Prestij derbisi kara kartalın! Beşiktaş 2-0 Galatasaray

Prestij derbisi kara kartalın! Beşiktaş 2-0 Galatasaray
 

Kartal Simao...


Ligin bitimine dört hafta kala, ligin son derbisinde ligin hayal kırıklığı olan takımları, Galatasaray ve Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldi... Bakarsanız ismi derbi fakat muhtemeldir ki bugünkü Kasımpaşa-Konyaspor maçı daha büyük heyecanla beklenmiştir... Her ne kadar iki büyük kulübün karşılaşması da olsa, aynı zamanda iddiasız takımların karşılaşmasıydı.

Lig beşincisi ve lig on üçüncüsü karşılaştı. Futbol bakımından açıkçası pek eğlenebildiğimiz bir maç değildi, özellikle ilk yarısı itibariyle... Galatasaray'da gözüme Ayhan olumlu göründü, istekliydi, mücadeleciydi. Beşiktaşlı futbolcular özellikle defansif olarak güçlüydü, ofansif anlamda ikinci yarı daha iyilerdi. En çok dikkatimi çeken, olumsuz performansıyla Guti'ydi...

İkinci yarı özellikle Bobo çok istekliydi. Q7'nin şutunda boş kaleye kafası direğe isabet etti, daha sonraki pozisyonda sol ayağıyla vurdu, onu da aynı direğe isabetledi. Talihsizdi fakat mücadelesi takdire değerdi. Aurelio'nun golü gerçekten çok iyiydi, Galatasaray defansı uyudu, o konuda bir şey söyleyemem ama dönerek kafa vuruşu, cidden zor bir pozisyondu ve iyi bir gol seyrettik. Santradan hemen sonra da Simao'nun golü güzeldi, o kadar adamı çalımladı, uyuttu ve golünü attı.

Galatasaray için söylenecek fazla bir şey yok... Yanlışlıklar fazla... Düzelir belki de, bilinmez... Sezonun bitmesini bekliyor taraftar sadece fakat her şeye rağmen bu akşam daha hırslı, daha istekli, daha mücadeleci bir takım görmeyi isterdik. Kayserispor maçında gösterdiği performansın dörtte biri yeterdi sanırım bu akşam taraftarı tatmin etmeye.

Beşiktaş'a gelince... Tayfur Havutçu önderliğinde iyi bir yolda olduklarını düşünüyorum, ikinci yarıdaki futbolları keyif verdi, tebrik ediyorum...

Her iki takımı da seneye şampiyonluk yarışında görmek istediğimi belirtip, başarılar diliyorum...

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..