Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '19

 
Kategori
Siyaset
 

Putin ile..

Tamam kutlansın. Kutlanmasın demiyoruz. Kutlanmasında bir sıkıntı doğurmamaktadır. Her yıl kutlanıyor zaten Malazgirt zaferi. Bu yıl 948'nci yılı kutlanıyor. Ama kutlamadan daha öncelikli Suriye'de yaşanan Türk askerine yönelik taciz ateşi konumuz var ve bir saniye dahi zaman kaybedilmeden acil olarak çözülmesi gereken sorun olarak önümüzde durmakta.

Erdoğan taciz ateşi konusunu Putin ile görüşmek üzere yarın günübirlik Moskova'ya gidiyor. Görüşmeden olumlu sonuç çıkacağını öngörüyoruz ülke olarak ama İdlib'de Mehmetçik'e taciz ateşi geçen hafta sonuna doğru gerçekleştirildi. Düğüm Putin ile görüşüldükten sonra çözülecek. Şu anda Türk askeri İdlib'de diken üstünde tedirgin vaziyette bu Ağustos sıcağında gelecek emirleri bekliyor. Ayrıca da her an herşeyin olabileceği bir atmosferin içinde Mehmetçik eli tetikte bekliyor.

Taciz konusunda bir saniye bile zaman kayıp edilmemesi gerekirken Malazgirt zaferi kutlamalarında konuşma yaparak zaman kaybetmek bana göre doğru değil. Bırakınız başkaları konuşsun kutladın!

Bugün Moskova'da Putin ile görüşülmüş ve İdlib konusunda mutabakata varılmalıydı.

Putin ile görüşülecek olan taciz konusu normal rutin görüşmelere benzemeyecek ülkemizin tarihi ve çok çok önemli konusudur.

Bırakın Malazgirt nutuklarını başkaları atsın. Bugün Putin ile görüşmüş ve Türkiye'nin lehine sonuç alınarak ülkeye geri dönülüyor olmalıydı bana göre ama yarın görüşülecek..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..