Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '08

 
Kategori
Anılar
 

Raşaa! Raşaa!

Sabah kahvaltısından hemen sonra içilen biralar ve ardından şarap, kanyak, tekila ve ismini bilemediğim diğer alkollüler sayesinde erkekler ayakta durmakta zorlanıyor.

Kadınlar da hafif sallana sallana beş karış suratlarıyla dolaşıyor.

Gündüz etraflarında kimse yokmuş gibi çoluk çocuğun yanında öpüşmekten hatta ileri gitmekten çekinmeyen, akşam sarhoşluğun dibine vuran insanlar Raşaaa ! Raşaaa ! diye böğürürken biz azınlık Türk ailelerin dişleri bağırsaklarını kesti sinirden :)

Her türlü taşkınlıklarına ses çıkartmayan otel personel ve güvenliği bizi daha çok sinirlendirdi , bu arada bizim kişi başına ödediğimiz ücretin üçte biri fiyatına kaldıklarını duyunca daha da çok sinirlendim.

Biz neden hem maddi hem manevi kendi vatanımızda 2. sınıf insan muamelesi görürüz anlamam ki , bu yabancı merakımız ve hayranlığımız nedir ?

Adamlara bir tek gel kafama mıç demediğimiz kalmış, o güzelim Akdeniz kıyıları resmen onlarınmış havalarındalar.

Soğuk, sevimsiz ve kaba insanlar (bir çoğu diyelim çünkü tabi arada kaliteli ve sempatik Ruslar da vardı ama çok az)

Kendilerine hizmet ettirdikleri çalışanlara bile durduk yerde ana avrat düz gidiyorlar, o üç kuruşa sıcakta ter içinde çalışan çocuklara içim acıdı.

Ama Tuğrul 30 Ağustos gecesi bütün hıncımızı aldı sağolsun.

Arabamızdan ayırmadığımız Türk bayrağımızı alıp boynuna bağladı, o kadar Rus’un içine lobiye dalıp Türkiye ! Türkiye ! diye oteli inletti gecenin bir yarısında :) O babalarının memleketinde olduklarını sanıp durup durup Raşaa! Raşaa! Diye böğürenler sus pus kalıp bön bön baktılar :)) Gece üçe kadar otelin her yerinde bayrağımızla gezip Türkiye! Diye bağırdı inadına :) Orada ne kadar Türk varsa her gelen bayrağımızı öpüp gitti :)

Neyse, biz büyük ihtimalle Antalya sayfasını uzun bir süre kapadık , arabamızla dönüş yolunda Simay bir ara uyumuştu, uyandığında İstanbul’a yaklaşmış ve 34 plakalarının çoğaldığını görünce çığlık attı; - Oh be çok şükür Türkiye’ye geldik ! :))

*** Antalya maceralarımı anlatmaya devam edeceğim.

Millet olarak kızdım ama kadınlarının güzelliğini anlatacağım kıskançlık yok :)

Çıktığımız tekne turunda yaşadıklarımızı , Simay’ın maceralarını vs.

Biraz biriken işleri toparlayayım, hem de çektiğimiz fotoğraflar hazır olur, sizlerle paylaşırım.

Sevgiler

 
Toplam blog
: 149
: 1089
Kayıt tarihi
: 24.08.07
 
 

Rakamlardan vakit buldukça harflere bulanan, okuyan, yazan bir mali müşavirim. Anneyim. Hayatı ya..