Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '10

 
Kategori
Müzik
 

Rod Stewart

Rod Stewart
 

Sevgili müzikseverler, bugün sizlere dünyaca ünlü ingiliz sanatçı Rod Stewart'tan bahsetmek istiyorum. 1945 yılının 10 Ocak'ında dünyaya gelen kısık ve buğulu sesli sanatçı 1970 lerden itibaren ünlenmiş ve günümüze kadar onlarca şarkıyı bizlere ulaştırmıştır. Gençlik yıllarında futbola düşkünlüğü ile tanınan sanatçı, sahne performansıyla beğeni toplamış.

BBC, 40 yıldır müzik endüstrisi içinde bulunan ve plakları 100 milyondan fazla satan Rod Stewart'ın 65 yaşına girmesi ile, resmi olarak emekli maaşı bağlanmaya hak kazandığını duyurdu. 100 milyondan fazla (Sanırım 120 milyon civarı) plak satmak büyük başarı.

1970 lerin başında "Maggie May" şarkısıyla tanınan sanatçının diğer sevilen şarkıları ise Sailing, Rhythm of my heart, Have I told you lately, This old heart of mine, Young turks, Downtown train, You wear it well, Some guys have all the luck, Tonights the night, Hot legs, Da ya think I'm sexy? , My heart cant tell you no, You're in my heart, Forever young ve Baby Jane dir.

İstanbul'da inönü stadyumunda konser veren Rod Stewart'ın saç modeli de mehşurdur.

Rod Stewart, müzik yaşantısı kadar özel yaşantısı ile de gündemdeydi. Üç kez evlilik yapan Stewart, beş kadından yedi çocuk sahibi olmuş. Sekizinciyi düşündüğü söyleniyor.

Stüdyo albümleri kadar derleme albümleri de dikkati çeken Rod Stewart, son yıllarda yaptığı çalışmalarla beğeni toplamaya devam ediyor.

Son olarak klasik önerimi tekrarlamak istiyorum "Rod Stewart şarkıları her evde olmalı"

 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..