Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '08

 
Kategori
Güncel
 

Ruh ikizi:)

Erkekler Marstan mı kadınlar da venüsten mi ?

Merhabalar ;

Evet bu ay dönüp dolaşıyoruz ve gene kadınlara ve erkeklere geliyoruz. Ne kadar farklıyız oysa bırbırımızden erkeklerle ama yine de bişekılde ortak noktalar nasıl kesişiyor, nasıl bulunuyor..

Mesela derler ya ‘RUH İKİZİMİ ARIYORUM’ yaaa anlamıyorum ne ruhu ne ikizi nasıl bır kadınla erkeğin ruhları ikiz olabilirki nasıl yani..

BİLİNEN ERKEK PROFİLLERİNİ SIRALAYALIM;

Tek eşli yaşayamaz, dünyanın bir futbol topu olduğunu sanır, ne kadar çok kadınla olursa o denli prim yapacağını sanır, evde eğer bir kadın varsa e o kadın karısı, veya aylarca birliktelik yaşadığı insansa muhtemelen bağırsakları düşse dahi toplamaz, etrafında eğer bekar erkek arkadaşları var ise muhakkak o erkekten kaçmak gerekebilir.Çünkü o daima arkadaslarından bir kaçı hayatına ciddi ilişki yaşayabileceği birilerini alana dek asla kimseyi alamaz..almaz neden mi?? Aaaa olurmu aklı kalıcak sonra erkek arkadaşlarında. Daima aldatıp, bunun hoşgörüyle karşılanmasını isterler, Akıllı kadından hoşlanıyormuş gibi görünmeyi isterler ama akıllı ve güçlü kadından daima kaçarlar!bazen ne evdekinden, ne de dışarıdakinden vazgeçmek istemezler. Romantizm denen şeyi kim bulduysa ona söylenir durur. devamlı. Yaşgünleri, tanışma yıldönümü, evlilik yıldönümü gibi günlerin mümkünse 10 yılda bir defa kutlanmasını ister…yaa kısa ve öz farklıdır erkekler ya cok farklıdır. Ama, bişey var ki emin oldugumuz bişekılde hayatımızdalar onlarda bizim , bizde onların..Kadınlar mı nasıldır?

Geçenlerde bir mail geldi bana muhteşem bir Aziz Nesin yazısıydı; BİR KADINI AĞLATMAK diye bir yazı. Diyor ki o’yazıda bir kadın ağlayabilir çok, bir filme, bir şarkıya her şeye gözlerinden yaşlar süzülebilir kadınların. Bir kadın aşk için de ağlar ama gidene ağlamaz kadın aslında, gidenin giderken bıraktığı yaralarına ağlar kadın. Ağlayamayan kadın ölür demiş Aziz Nesin. Çünkü kadın ağlamazsa içindeki o yaranın zehrini çıkartmazsa ölür demiş. Bir de demiş ki bu zamanda ne kadar çok karıyer peşinde koşan, tek başına ayakta durmaya çabalayan kadın görürseniz bilin ki o’ kadınların asla aşka inancı kalmamıştır. Bence çok doğru demiş. Asla anlayamıyorum ben neden daima ınsanlar duygularına gem vurmak zorunda kalıyorlar? İki kişi bırbırınden hoşlanıyor ama asla burnundan kıl aldırmaz bir edayla geçen zamana yenik düşebiliyorlar.. Halbuki bu yazımı okudugunuz dakıka bıle bır daha olmayacak hayatınızda düşünsenize, Ve madem bir bizeyiz su dünyada siz marslılar! ve biz Venüslüler!neden kıymet bilinmiyor ki anlamıyorum. Biz kadınlar duygusal yaratıklarız, ama asla çıtkırıldım değiliz, benım dıyen erkekten de daha delikanlı olabılırız gerekırse. Bu arada canı yanmış bir kadın kadar da tehlikelisi olmadıgını madem bılıyorsunuzda neden hep acıtmaya devam edıyorsunuz aklım almıyor. Bilemedi ki şu marslılar maalesef, kadın sabırlıdır hem de çok sabırlı ama arkasını döndüğü zaman asla ardına bakmaz…

 
Toplam blog
: 4
: 653
Kayıt tarihi
: 26.03.08
 
 

Ben 1973 İzmir doğumluyum asıl mesleğim Halkla ilişkiler. Çeşitli organizasyon, şirketlere basın dan..