Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Sağlıksız sütyen takmak yerine, meme büyütmede kalıcı çözümler arayın..

Sağlıksız sütyen takmak yerine, meme büyütmede kalıcı çözümler arayın..
 

Göğüslerinizi büyük göstermek adına sağlıksız ve içi dolgulu sütyenlerle göğüs yapınıza zarar vermek yerine kalıcı çözümlere yönelmeniz daha doğru bir seçim olur. Zaman içinde göğüs yapınıza zarar veren sutyenler kullanmak sadece şekil açısından değil bazı sağlık sorunlarının da oluşmasına zemin hazırlayabilir. Sağlıksız seçimler yapmak yerine meme büyütme operasyonu ile istediğiniz meme boyutuna kavuşabilirsiniz.

 

Zamanı doğru kullanın

Göğüs büyütme operasyonu dünyada en sık yapılan estetik ameliyatlardan biri. Ancak halen meme büyütme operasyonu hakkında kafanıza takılanlar varsa plastik cerrahınıza danışarak sorularınızın cevabını alabilirsiniz. Doktorunuza danışmanız gerektiğini özellikle üstüne basa basa belirtmek istiyorum. Çünkü bu gibi operasyonlar için karar verme aşamasındayken insanlar genellikle arkadaş çevresinde operasyonu geçirmiş olanlardan sadece tecrübelerine dayalı bilgi değil, medikal bilgi de alabileceğini düşünüyor. Bu da karar verme aşamasında kafanızın iyice karışmasına neden olur. Bir plastik cerrah dışında kimse size meme büyütme operasyonu hakkında daha doğru bilgiyi veremez.

 

Sadece 2012 yılında Amerika’da yaklaşık 420 bin kişiye silikon implantlarla göğüs büyütme operasyonu gerçekleştirildi. Teknolojinin son yıllarda gelişmesiyle beraber meme büyütme teknikleri de gelişti. Kadınların yıllardır yaptırdığı meme büyütme operasyonu bu gelişmelerin ışığında çok daha başarılı sonuçların alındığı bir operasyon haline geldi. Plastik cerrahınızın tecrübesi ve estetik kaygılar gözetmesiyle de birlikte orantılı istediğiniz gibi vücut hatlarına sahip olmak hayal olmaktan çıktı. 

Sevgiyle,

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı 

www.memeestetiksanati.com

facebook: guncelestetik

twitter: burunsanati

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..