Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '15

     
    Kategori
    Deneme
     

    Samimiyeti üzmeyin

    Samimiyeti üzmeyin
     

    İliskileri tuketen, sevgileri solduran, sefkatleri sonduren etkenlerin en onde olani nankorluk. Nankorluk illa bir ihanetle veya kendisine sunulana kiymet vermemekle alakali degil. Cunku elle tutulur, gozle gorulur tum somut nankorlukleri, eger sevgimiz gercekse cok da buyutmemek mumkun. 
     
    Hata deriz adina... Ve hatalar da insanlara mahsus deriz... Ustelik herbirimiz bu tarz nankorce tavirlar icerisine zaman zaman girebiliriz ...
     
    Fakat, bir sekli var ki nankorlugun; yine surekli affedilip sindirildigi sanilan, fakat uzerimizde israrla tekrarlandiginda bize, tum hazmettim zannettiklerimizi de kusturan...
     
    "Karsimizdaki insanin hassasiyetlerine, onemsediklerine, onu duygusal anlamda incitecek tavirlatimiza karsi duyargalarimizi kapatmak suretiyle, en seviyorum dedigimiz kisinin ruhunu adeta igfal edercesine bir duyarsizlik haline girmek."
    Bu tum guzel hislerle, tum deger vermisliklerle celisen ve maruz kalana da kendini yerle yeksan hissettiren, onun ic dunyasina yapilabilinecek en buyuk kotuluk.
     
    Cunku bize gercekten kiymet verenin, dustugumuzde bizden evvel cani yananin tek sermayesi; kendi elleriyle avuclarimiza birakiverdigi temiz ve samimi yuregi...?
     
    Toplam blog
    : 1
    : 103
    Kayıt tarihi
    : 18.03.15
     
     

    Kendini okuyan, kendini dinleyen ve kendini yazan biriyim. Nev-i şahsına münhasır... Ankara /..

     
     
     
     
    Toplam blog
    : 1
    : 103
    Kayıt tarihi
    : 18.03.15
     
     

    Kendini okuyan, kendini dinleyen ve kendini yazan biriyim. Nev-i şahsına münhasır... Ankara /..