Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

18 Şubat '19

 
Kategori
Spor
 

Şampiyonluk Yolunda..

Evet bir önemli maçı daha kayıpsız atlattık. Oyuna kontrollü bir şekilde başlayan Galatasaray gelişen Kasımpaşa atağında, Trezeguet’e yapılan faul sonrası kullanılan frikikten bir gol yedi. Muslera’nın barajı doğru kurduramaması bunda büyük etkendi. Yine haftanın golünü yedik desek yalan söylemiş olmayız! İlk 15 dakikada Kasımpaşa etkili olurken, dakikalar 30’u gösterdiğinde Galatasaray 1-2 öne geçmişti bile. Özellikle Selçuk-Belhanda ve Feghouli triosu, maça damga vururken, Feghouli de hattrick yaptı. Diagne nerdeydi diye sorarsanız bilen yok! Açıkçası forvetlerimiz var ama sanki hiç forvet transferi yapmamışız gibi katkıları yok denecek kadar az. Diagne ve Luyindama’nın her maç sarı kart görmesi açıklanabilir birşey değil!

İkinci yarı farkı artıran ve oyun kontrolünü elinden bırakmayan bir Galatasaray vardı. Hatta öyle ki oyuna sonradan giren Mariano’ya bile ihtiyaç duyulmadı. Ali Palabıyık gördüğü her sarı-kırmızı forma giyen oyuncuya sarı kart göstererek, ileriki maçlara güzel bir yatırım yaptı! Fernando ve Ndiaye yerine oynayan Selçuk ve Donk çok etkili bir oyun ortaya koyarken, özellikle uzak mesafe ayağa attıkları paslar ile maçın kaderini belirlediler. Orta ikili bu şekilde oynarsa ve skora etki ederlerse zaten o maçı kaybetmeniz pek mümkün değildir.

Fatih Terim her maç farklı birşeyler deneyerek ve rotasyonu iyi kullanarak oyuncuları hazır tutmaya çalışıyor. Önümüzde çok önemli maçlar var. Şampiyonluk yolunda her oyuncu bize lazım ve katkı verecektir. Ama Fatih hocanın istediği oyun tarzını bu oyuncularla yapabilmesi imkansız. Dolayısı ile lig sonu değişim devam edecektir.

Şimdi çok az tur şansımızın olduğu bir Benfica maçı ve haftasonu mutlaka kazanmamız gereken kötü günler geçiren Akhisarspor maçı var. Fatih hocam en az 1 maçta çift forvet deneyecektir diye düşünüyorum. Diagne’nin bir an önce kendine gelmesi şart! Yoksa ciddi tepki alacaktır, belki çift forvet oynatarak Fatih hoca forvetler üzerindeki taraftar baskısını azaltabilir

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim
Serdar Şimşek

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..