Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '13

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun Büro MEMUR-SEN 5. olağan genel kurulu yapıldı

Samsun Büro MEMUR-SEN 5. olağan genel kurulu yapıldı
 

SAMSUN BÜRO MEMUR-SEN YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ


Samsun Büro Memur-Sen 9 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulu Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden, Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU, Daire amirleri ve delegasyonun katılımı ile yapıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıda Divan Başkanlığına Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN Divan Başkanı olarak seçildi, Üyeliklere Savaş Gayretli, Mehmet ASLAN ve Ayşe HORASAN seçilerek Protokol Konuşmalarına geçildi. İlk söz hakkını alan Şube Başkanı Mustafa KARABİBER; delegasyona ve davetlilere hoş geldiniz diyerek, 17.10.2010 tarihinden bu yana yapılan faaliyetlerin özetini yaparak, Büro Memur-Sen'in üye sayısındaki artışın farkında olduklarını, hak mücadelesini verdiklerini,  sendika çalışmalarının gelecek dönemde daha verimli ve sosyal bir sendika olarak devam edeceğini beyan ederek, seçilecek yeni yönetimin Memur-Sen ve Büro Memur-Sen camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek konuşmasına son verdi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU, Hazurun ve davetlileri selamladıktan sonra, Memur-Sen camiasının hızla büyümekte olduğunu, hak arama mücadelesinde üyelerin Memur-Sen'i tercih ettiğini, bu hızlı büyümenin tesadüf olmadığını, üyelerin hak ve menfaatlerinde her türlü çaba ve gayret içerisinde olduklarını, Samsun Büro Memur-Sen 9 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulunun Memur-Sen ve Büro Memur-Sen camiasında hayırlara vesile olmasını, yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN; Hazurun’u selamlayarak, Büro Memur-Sen’in üye sayısının 48 bini aştığını, bu nedenle emeği geçen tüm başkanlara, işyeri temsilcilerine ve üyelere bizleri tercih ettiği için teşekkür ederim, İlk defa yetkili sendika olduk, ilk defa toplu sözleşme masasına oturacağız. Sizlerin verdiği bu yetkiyi en iyi şekilde temsil ve kazanım olarak sizlere döneceğinden şüpheniz olmasın. Hak mücadelesi aramak için Genel Başkanımız Yusuf YAZGAN İstanbul’dan Ankara’ya yürüdü. Mesailerin geri alınması ve 4/c lilerin kadroya alınması için elimizden geleni yapıyoruz.  4/c ‘li personele acilen kadro verilmelidir. Bunun için sendikamız tarafından her türlü çaba ve gayretler içerisindeyiz. Yetkili sendika olarak sizlerin desteği ile hak mücadelesine devam edeceklerini, üyelerin menfaatlerine olan her konuda yanlarında olacaklarını beyan ederek, yeni seçilecek yönetimin Memur-Sen ve Büro Memur-Sen Camiasında hayırlara vesile olmasını diledi.

Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve Kadın Komisyonu Başkanı Gülcan ÇAVUŞOĞLU’na 17.10.2010 tarihinden bu güne kadar yaptıkları hizmetleri nedeniyle Büro Memur-Sen Genel Başkanı İmzalı plaket verildi.

İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN’e Samsun Şube Yönetim Kurulunun bu güne kadar kendilerine verdikleri destek ve katkılar için hazırlattığı plaketi taktim ettiler.

Mustafa Karabiber Başkanlığında tek liste ile seçimlere geçilerek, delegasyon oy kullanması işlemine geçildi. Saat 17:00 de oy atma işleminin ardından. 80 delege oy kullandı.

SAMSUN BÜRO MEMUR-SEN 9. NOLU ŞUBE

5. OLAĞAN GENEL KURUL ADAY LİSTESİ

 

YÖNETİM KURULU ASİL

 

1-  Mustafa KARABİBER

2-  Barbaros AYDURMUŞ

3-  Hacı ŞAHİN

4-  Ali ÖZBEK

5-  Gülcan ÇAVUŞOĞLU

6-  Osman ÇIRAK

7-Kazım ALAKUŞ

 

 

 

 

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

 

1-  Kenan AKÇAY

2-  Mustafa SÖYLEMEZ

3-  Ahmet CİNSOY

4-  Selami LAFÇI

5-  Recep ARSLAN

6-  Gülcan AYAZ

7-  Engin BULUT

 

 

DENETLEME KURULU ASIL

 

1-  Savaş KESKİN

2-  Ali KEFELİ

3-  Ahmet KILIÇ

 

 

DENETLEME KURULU YEDEK

 

1-  Kadir ÖZKAN

2-  Recep KURT

3-  Ramazan MUHTAROĞLU

DİSİPLİN KURULU ASIL

 

1-  İsmail ÖZTÜRK

2-  Ümit ALTINOVA

3-  Kaya BABUR

 

DİSİPLİN KURULU YEDEK

 

1-  Kamil KOÇAK

2-  Mehmet ÖZARSLAN

3-  Yunus KALIN

 

 

ÜST KURUL DELEGELERİ

 

1-      Mustafa KARABİBER

2-      Barbaros AYDURMUŞ

3-      Murat MADEN

4-      Hasan ÖZTÜRK

 

 

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..