Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir Çok İddialı! Bu Yaza Damgasını Vurmak İçin Geliyor!

Seçkin Özdemir Çok İddialı! Bu Yaza Damgasını Vurmak İçin Geliyor!
 

Yakışıklı Oyuncu Hırslı ve İddialı!


Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir ekranlara geri dönüyor! Seçkin Özdemir’in eski iş arkadaşı ve yakın dostu yönetmen Barış Yöş sosyal medya hesabından Ateş Böceği adlı dizide Seçkin Özdemir ile birlikte çalışacağını açıkladı… Ayrıca diziyi MİA Yapım çekecek ve çok yakında Star TV ekranlarında olacak. Dizide Seçkin Özdemir’e tiyatro asıllı güzel oyuncu Gülper Özdemir eşlik edecek.

Ateş Böceğidizisinin kadrosu da netleşmeye başladı. Dizide Seda Güven ve Çağrı Çıtanak ta rol alacak.

Seçkin Özdemir en son Kiralık Aşk dizisinde bir süre konuk oyuncu olarak yer almış ve ardından başrolünü Tüvana Türkay ile paylaştığı Bir Nefes Yeter filmi için kamera karşısına geçmiş ve ondan sonra dinlenmeye çekilmişti.

Ülkemizdeki tiyatro asıllı oyuncular arasında en yetenekli isimlerden biri olan Seçkin Özdemir bu yaza damgasını vurmak için geliyor!

Öte yandan Barış Yöş’ün ekibinden reji ekibinin önemli bir ismi  olan Ali Aslan ise sosyal medyadan yaptığı fotoğraf paylaşımlarıyla set hazırlıkların başladığını açıkladı.

Ayrıca Seçkin Özdemir’in Fankafalar adını verdiği hayran kitlesi ise yakışıklı oyuncunun projesini 1 hafta önceden tahmin etti ve birçok Televizyon yorumcusu ve sitesine de haber atlatmış oldu.

Seçkin Özdemir yaklaşık 12 senedir sektörde olan ve birçok televizyon eleştirmeni tarafından ülkedeki en iyi ağlayan erkek oyuncu lakabı ile anılan çok değerli bir isim.

İçinde bulunduğu he projede ağlama sahneleri ile milyonları ekrana kilitleyen ve adından profesyonel oyunculuğu ile söz ettiren Özdemir ayrıca bir şirketin yaptığı Dünyanın En Yakışıklı aktörleri listesinde ise 28. Sırada yer alarak da adından söz ettirmişti…

Seçkin Özdemir sosyal medyadaki son paylaşımında senaryo okuduğu bir kareyi sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

Seçkin Özdemir’in yeni dizi haberi ise yayınlandıktan sonra birçok blog ve haber sitesinde en çok okunanlar arasına girdi.

Seçkin Özdemir ve Gülper Özdemir’in tiyatro asıllı oyuncu olmaları ve kağıt üstünde uyumlu durmaları daha şimdiden Ateş Böceği dizisinin oldukça dikkat çekeceğini gösteriyor…

Özellikle iki başrolünde tiyatro kökenli olması daha şimdiden sektörde farkındalık yaratabilecek kadar üst düzeyde performanslara imza atılabileceği tahmin ediliyor…

Seçkin Özdemir çok yakında sete çıkacak ve Ateş Böceği dizisi kısa zaman sonra Star TV de izleyicisi ile buluşacak…

Seçkin Özdemir bu sefer çok hırslı ve iddialı geliyor. Sinema filmi ve Ateş Böceği dizisi ile bu sene 2 proje ve 2 farklı kulvarda izleyici karşısına çıkacak…

Çetin Kaya 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..