Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir dünyanın en yakışıklı erkekleri listesine girdi!

Seçkin Özdemir dünyanın en yakışıklı erkekleri listesine girdi!
 

Seçkin Özdemir manken rakiplerini ezdi geçti!


Yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir rol aldığı her dizide üst düzey oyunculuğu ile adından söz ettirmeye devam ettiği gibi şimdi de Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri sıralamasına girerek adından bir kez daha söz ettirdi.

Yabancı bir şirket yaptığı araştırmalar sonucunda daha önce dünyanın en güzel kadınları listesini sitesinden açıklamıştı şimdi ise dünyanın en yakışıklı erkeklerini açıkladı.Listeye 4 Türk oyuncu girdi.

Kıvanç Tatlıtuğ listede 6. Seçkin Özdemir 28. Çağatay Ulusoy  63. Serkan Çayoğlu ise 67 sırada yer alabildi.

Listede en çok dikkat çeken isim Seçkin Özdemir oldu bildiğiniz gibi 4 adaydan 3 tanesi manken Seçkin Özdemir ise hayatı boyunca asla mankenlik yapmamış tiyatro asıllı bir oyuncu.Seçkin Özdemir listede ilk 50 isim arasına girerek diğer manken rakiplerini ezici bir farkla geride bıraktı. Manken olmadığı halde dünya çapınca yapılan tarafsız bir araştırma sonucu ortaya çıkan listede Seçkin Özdemir’in 28. Olması ve diğer manken olan Türk rakiplerini geride bırakması ve dünya çapındaki rakiplerini geride bırakarak 28. Olması ile adından bir kez daha söz ettirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Seçkin Özdemir ilk 50 isim arasına girerek listede ülkemizi temsil etti.Seçkin Özdemir görünen o ki profesyonel ve üst düzey oyunculuğu ile olduğu gibi yakışıklılığı ile de adından söz ettirmeye devam edecek.

Yayınlanan liste kısa sürede tüm sosyal medyada yayıldı ve sıralamada ilk 50 isim arasına girmeyi başaran Seçkin Özdemir ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranları  onlara çok güzel mesajlar yazdı.

Şu sıralar Acı Aşk dizisi ile ekranlarda boy gösteren Özdemir üst düzey oyunculuğu ile izleyenleri yeniden kendine hayran bırakıyor.Tiyatro asıllı olan Seçkin Özdemir Türk sektörü adına çok önemli bir yetenek çeşitli mankenlik yada bazı popüler yarışmalar sayesinde olduğu yere gelmeyen Özdemir’in zor şartlarda tiyatro sahnelerinde yer aldığını uzun süre tiyatro yaptığını ve sektörde sadece yeteneği ile bir yerlere gelen bir oyuncu olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Ayrıca Sektördeki en iyi ağlayan erkek oyuncu lakabı ile bilinen Özdemir özellikle ağlama sahnelerindeki performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

Seçkin Özdemir’in başarılarının devamını diliyorum umarım yolu açık olur ve hak ettiği değeri görür.Seçkin Özdemir pohpohlanmadan yada popüler medyada abartılmadan çeşitli mankenlik yarışmalarından sektöre sadece dış görünüşü iyi diye sokulmadan torpilli olunmadan da insanlar bir yerlere gelebiliyormuş dedirtmeye umarım devam eder ve onu gerçekten hak ettiği yerlerde görürüz.

Seçkin Özdemir’in yer aldığı Acı Aşk dizisi ise her Pazar saat 20:00 da Show tv de… Kaliteli oyunculuk izlemek istiyorsanız kesinlikle doğru adres Seçkin Özdemir…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..