Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez İspanyolca Konuşacak

Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez İspanyolca Konuşacak
 

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’in oynadığı 2013 yılının efsane dizisi “Bir Aşk Hikayesi” artık İspanyolca olarak Latin Amerika’da yayınlanacak. Dizi oyuncularının nefes kesen performansları ile hikayenin gerçek bir destana dönmesine sebep olmuş, Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez unutulmazlar arasına bu dizi ile katılmıştı.

Ülkemizde olduğu gibi Latin Amerikalı televizyon kanalları bu diziyi sevdi. Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’in duygu dolu ağlamaları şimdi Latin Amerikalıları, İspanyolca ağlatmaya hazırlanıyor. Dublajlı yayına girecek olan dizi, bizi ağlattığı gibi Latin Amerika’yı da ağlatacaktır.

Fox Tv dizilerinin efsanelerinden biri olarak bilinen “Bir Aşk Hikayesi” dizisi Latin Amerika’da da efsane yazmaya hazırlanıyor.

Universal Cinergia Dubbing #CinergiaNonStap etiketi ile paylaştığı #ALoveStory seyircilerine tanıtmaya başladı. “Latin Amerika, yeni bir Türk drama hiti için hazır olsun!” diye izleyenlerine de başarılı diziyi anons etti.

Dizi Calinos Entertainment Turkey tarafından son olarak Mip Cancun’da televizyon şirketlerine tanıtılmış ve pazarlanmıştı. Daha önce (6 Mart 2017) Hindistan’da Zindagi Tv ekranlarında izlenmeye başlayan “Bir Aşk Hikayesi” ( A Love Story) Latin Amerika’da da aynı performansı gösterecektir. Reytingleri şimdiden merak ediyorum. Gözyaşları ile gelen final sanırım Amerika kıtasını sallayacaktır!

Türk dizileri bütün dünyayı dolaşırken başarılara imza atıyor ve sektör hala kan ağlıyor! Değinmeden geçemedim çünkü bu bir ironi! Tüm yapımlarda emeği geçen bütün emekçilere saygılarımla…

Hayatta hak ettiklerinizi yaşamanız dileği ile…

 Bir Aşk Hikayesi

Konusu

Kadere isyanla, aşka yakılan ağıtların arasına sıkışıp kalmış genç bir adam… Geç kalmışlıkların, keşkelerin, aşkı bulduğunda yitirmenin dokunaklı hikayesi...

 Adı Korkut Ali... Almanya’da yurt dışına evlatlık verilen gençlerle yapılan bir televizyon programında kameralara gerçek ailesi hakkında olumlu konuşan tek gençtir o. Ta ki talihsiz bir olay sonucu ülkesine geri dönene dek...

Giderilemez anne hasretini yaşarken bir de aşk girecektir Korkut Ali’nin hikayesine. Benzerine masallarda bile az rastlanacak bir aşkın hikayesi.

Oyuncuları

Seçkin Özdemir  (Korkut Ali)

Damla Sönmez  (Ceylan German)

Zuhal Olcay  (Gönül Karanlı)

Yamaç Telli  (Tolga karanlı).

Elçin Sangu  (Eda Çağlar)

Ayberk Pekcan  (Tahsin German)

Güneş Sayın  (Emine Sarısoy)

Ayşen Sezerel  (Aysel german)

Haldun Resuloğlu  (Hakkı)

Onay Kaya  (Selim German)

Asena Keskinci  (Ece German)

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..