Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '09

 
Kategori
Mizah
 

Seks Açılımı: Hergün seks yapsan çocuk olmaz

Seks Açılımı: Hergün seks yapsan çocuk olmaz
 

Erman Toroğlu'ndan inciler!! Yine gündeme bomba gibi düşecek sözler.

Bildiğimiz gibi ya da çoğumuzun bildiği gibi eski hakemlerden, futbol yorumcusu Erman Toroğlu Maraton programında maçların sonrasında analizlerini anlatıyor. Anlatıyor anlatmasına da her hafta olay olacak bir kaç şeyi mutlaka söylüyor. Şansal Büyüka da onu frenlemeye çalışıyor. Yapabildiği kadarıyla...

Son Beşiktaş maçındna sonra da olay olacak sözler Erman hocanın ağzından çıkıvermiş. İsyan ediyor. Aslında haklı olduğu noktalar da var. Hatta çokca var.

***

Erman Toroğlu son yazısında diyor ki:

"BÜNYAMİN ne oluyor g... başın oynuyor... Eyyamcı Bünyamin. Cangele, Cangele k... annene... Yere yatsana yere yatsana Bünyamin Gezer yere yatsana... Süleyman Hurma, Bünyamin’i pazarla... Seni hakem yapanın a.. k... Beşiktaş seyircisi 90 dakika boyunca önce bunları söyledi, 90. dakikadan sonra döndü yönetimi istifaya davet etti."
........
"Not: “Beşiktaş seyircisi takımını çok iyi destekliyor” diyorlar. Katılmıyorum. Beşiktaş seyircisi çok gürültü çıkarıyor kendini tatmin ediyor. Kesinlikle maça tesir edici tezahürat yapmıyor."

***

Erman Toroğlu, Beşiktaş taraftarının yaptığı gürültüye istinaden "Hergün seks yapsan çocuk olmaz, her seferinde de bağırmayla gürültüyle maç kazanılmaz" da demiş. Bir internet sitesinden de bu bilgiye ulaştım, programı izlemediğim için bunu söyleyip söylemediğini net bilemiyorum. Ancak tanıdığımız Erman hocadan duyabileceğimiz bir özlü laf olduğu kesin :)))

***

Bilenler hatırlayacaktır. Daha önce de Şenol ile ilgili söyledikleriyle olay olmuştu. Hatırlatalım :)))
Erman Toroğlu: 25 dakka Şenol'a(Diyarbakır kalecisi) Şenol senin anneni diyorlar, normal yolda kullanmıyorlar Şenol'un annesiyle tersten söylüyorlar. Normal yoldan hani girseler temasa diycez... Tabi bizim konuştuğumuz ayıp günahtır şeye falan girer ama beşiktaş seyircisinin küfür etmeye hakkı vardır. Şenol'un annesine en az 25 dakka senin anneni bilmem neresinden bilmem ne yapayım diye küfür ettiler.

Şansal Büyüka: Ama lütfen kampanyası var hocam federasyonun lütfen kampanyası...

Erman Toroğlu : O zaman ben de diyorum ki seyirciye Beşiktaş seyircisine Beşiktaş seyircisi Şenol'un annesini lütfen normal yollardan götürün. Ters yollardan götürmeyin. lütfen.. (Kaş yapayım derken göz çıkarttığını farketmiştir sanırım:))

***

Şansal Büyüka: Golü attı, formayı çıkarttı. geliyoooor elini şortunun içine soktu. ne demek istiyor hocam?
Erman Toroğlu: Şimdi Pascal Nouma burda tombala çekiyo.

***

Hasılı, Erman Toroğlu bizleri neşelendirmeye devam edecek gibi gözüküyor. Performansında hiç düşme yok. Aman şimdi bu lafımı duymasın, "parrdon Murat kardeş, performanstan kastın nedir, gördün de mi konuşuyon" gibi laf çakabilir :))) İyisimi fazla yoruma girmeden programımızı pardon yazımızı sonlandıralım. Gelecek programda görüşmek dileğiyle hoşçakalın. (Eskiden TRT'de hep böyle veda ederlerdi ya, onlara özendim birden. Ah! Nerde o eski porogramlar :))))

Murat HACIOĞLU
 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..