Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Seksenler'in dönüşü iyi oldu ! | Seksenler'de yeni sezon !

Seksenler'in dönüşü iyi oldu ! | Seksenler'de yeni sezon !
 

TRT'nin sevimli dizilerinden Seksenler sezonu 2 Eylül Salı itibariyle açtı..

En son Ahmet Gülden'in nikahını basmış , Ergun'la Nazlı'nın aşkını anne öğrenince Ergun dükkanı kapatıp gitmişti..

Dizi önce 2013'e döndü..Pastahane pizzacı, Ergun Plak digital shop olmuş. Berber, kasap ve bakkal'ı süpermarket yutmuş...Manav 76, cafeye dönüşmüş haldeydi.. Sezen Aksu'nun Eskidendi Çok Eskiden şarkısı eşliğinde duygusal bir giriş oldu...

Kasım 1982'de bıraktığımız dizi 1 yıl ilerleyip 1983 yazına ilerledi.. Ahmet Gülden'i nikahtan kaçırıp evlenme teklif etti.. Teklif kabul edilince sıra ailelere geldi.. Ancak 2 tarafında annesi sorun çıkarmaktaydı.. Öte yandan Çağatay , Sami'nin pastanesinden ayrılmış ; spor salonuna gitmekteydi.. Fehmi Anayasa yüzünden girdiği iddiayı kaybedince bıyıklarından olmuş , alay konusu haline gelmişti..Polis memuru Selahattin aşık olduğu kızla evlenmiş , kayınpederinden dert yanmaktaydı.. Belediye başkanı seçimlerde aday olmuş , oy bekliyordu..Ve herkes Ergun nerde diye düşünürken dizinin sonunda Ergun çıktı geldi.. Ama daha net birşey yok ortada nerede olduğuna dair.. Ayrıca Şahin'in de haftaya Almanya'dan babası geliyor.. Yeni bir karakter yani..

Açıkçası Ergun Plak'sız dizi olmuyor.. Gülden ve Ahmet'i de zor bir aile ikilemi bekliyor.. Seçim heyecanı yakında ortaya çıkacak ve dizide Özal'lı yıllarla karşılaşacağız..

Dizide Ümit Besen'in Nikah Masası ve Mithat Körler'in Güneşimi Kaybettim şarkıları da izleyenleri aldı uzaklara götürdü..Güzel seçimlerdi..

Görünen o ki ; salı günlerinin yine çok izlenen dizilerinden olacak Seksenler.. İyi bir dönüş yaptılar..

Ama karşılarında Güneşi Beklerken , Bir Aşk Hikayesi , Benim İçin Üzülme gibi iddialı dizileri bulacaklar yeni sezonda..

Salı günleri baya çekişmeli olacağa benziyor.. Kim galip gelecek göreceğiz..

Özlemiştik Seksenler'i.. İyi geldi vallahi..

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..