Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '09

 
Kategori
Astroloji
 

Semavii’den 2009 Ağustos ayı burç yorumları

Semavii’den 2009 Ağustos ayı burç yorumları
 

Hayat Kaynağımız ve öz burcumuzun simgesi Güneş


(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın.)

Astroloji meraklıları astroloji sitem http://www.yildizfalim.com/ adresini de gezebilir.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Bu ay genel itibariyle olumlu ve umut verici. Taze duygularla başlayacaksınız aya. Kimi Koçlara ayın başında yol görünüyor, tatil için yollara düşeceksiniz. İçinizi sıkan şeylere aldırmayacak ve kafanızdaki planları uygulamaya koyacaksınız.

Kardeşler ve yakınlarla yoğun görüşme, hareketlilik var. Kısa yollar, haberler yoğun. Ve bu ay bir haber üzerine önemli bir amacınıza ulaşabilirsiniz. Bunun için kardeş veya yakın desteğini de alacaksınız.

Bu ay ayrıca kimi Koçlar birinin gizli, ard niyetini ortaya çıkaracak, şans sizden yana.

Hayalleriniz ve beklentileriniz artmış gibi görünüyor. Kimi zaman vazgeçme eğilimindesiniz, olmayacak fanteziler diye düşünüyorsunuz. Ama transit Jüpiter ve Neptün size 11.ev yani idealler, amaçlar evinden destek vermeye devam ediyor. Gerçekten çok istediğiniz bir şeyi gerçekleştirmek için sizin fikirlerinizi sağlamlaştırmanızı ve sağlıklı bir şekilde eyleme geçmenizi bekliyorlar. Hatta diğer yıldızlar bu ay gerekli başlangıçlar için fırsatları verecek gibi görünüyor.

Kafa yorgunluğu olanlar güzel bir tatil yapıp ardından gerekli eylemlere geçsin derim. İşinizle ilgili endişeleriniz var. Tedbirli gitmek ve çok açılmamak istiyorsunuz o yüzden. Haklısınız da. Ama hayatınızdaki gereksiz şeyleri atmanın da zamanı geliyor, düşüncelerinizi netleştirmek, özellikle iş hayatında ne istediğinizi iyi bilmek ve sağlıklı bir yol planı yapmak durumundasınız. En çok da hayatınızda sizin ayağınıza dolanan kişiler ve düşünceleri atmanız için yıldızlar sizi zorlamaya başlayacak. Değişiyorsunuz farkında mısınız?

Bu ay bazı kişilerle tartışmanız mümkün. Kiminiz de aldatılma, kandırılma durumuna karşı dikkatli olsun. Hele işi karakolluk noktasına getirecek durumlara karşı çok dikkatli olun derim. Ağustos sonu bu riskli durum kalkacak ama dikkat edin siz yine de. Gizli bir ihanet durumuna karşı uyanık olun. Birileri yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Kafanızı karıştıran konuları en yakınlarınıza danışın veya sakin kafayla iki defa düşünün öyle karara varın. Aldanma, kendini aldatma durumu da olabilir. Çok cazip gelen bir teklif, bir haberin arkası boş çıkabilir.

Bu ay bir anlaşma veya kontrat imzalamanız gerekirse, bunu iyice değerlendirdikten sonra imzalayın derim. Hemen harekete geçmeyin. Ayrıca birilerinin sizin arkanızdan anlaşmayı bozmaya çalışması, arkanızdan gizli çıkarlar için uğraşmasına karşı uyanık olun derim.

Yollar da güzel olmakla beraber riskler taşıyor. Dikkatli yolculuk yapmaya özen gösterin.

İşini yenilemek isteyen, işte yenilik yapmak isteyenler veya iş değişikliği yapmak isteyenler için iyi bir dönem. Gelecek teklifleri dikkatli değerlendirin, olumlu ise kaçırmayın derim.

Aşka gelince, aşk iyi gibi görünüyor. Tatlı heyecanlar, gezmek ve bakım için harcamalar var bu ay. Gizli, birden ne olduğunu anlamadan bir heyecan duyma ve ardından hareketli bir iletişim trafiği başlayacak. Kimi Koçlar da bu ay dünya evine girecek. Kalbi boş Koçlar için ideal aşkın kısa yollardan, arkadaş, veya yakın çevre vesilesiyle geleceğini söyleyebilirim.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Bu ay sevgili Boğalara bol para harcaması görünüyor, kaçış yok.. Paralar gidiyor, sevdiğiniz şeyleri almak, bazı yakınlar için harcamalar yapmak için kesenin ağzınızı açıyorsunuz. Zaten harcama geçen aydan başlamış olmalı. Bu ay değişen şey daha mutlu olaylar için harcama söz konusu.

Ayrıca bu ay Boğaların büyük beklentilerinin de gerçekleştiğini görüyorum, en azından pozitif adımlar atılacak, beklentilerinize uygun destekler alacaksınız yetkili ve otorite sahibi kişilerden. Ya da devlet veya büyük bir kurumla işi olan kişiler önemli meselelerini halledip, beklentilerini gerçekleştirmenin sevincini yaşayacaklar.

Bu ay ilginç olacağa benzer. Dost kişilerden sevindirici ve sürprizli haberler var gibi. Yapmak istediklerinizi daha hızlı ve gelişen adımlarla yapabilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Parasal olarak engelleriniz var halen ama amaçlarınızın parasal olmayan, başkalarının desteğiyle halledilecek kısımlarını halletmeniz söz konusu. Parasal olarak da özellikle ay sonundan itibaren olumlu hareketlilik başlar.

Bu ay kimi Boğalar da ilginç teklifler alabilir. Sosyal statülerini zenginleştirecek ve yeteneklerini, kendilerini gösterme olanağı bulabilecekleri teklifler. Başarılarınız bu ay daha çok konuşulacağa benziyor.

Aşka gelince… Bu ay romantik teklif almak için veya ciddi bir ilişki için kolları sıvayacaksınız, özellikle de ay ortasından itibaren. Sizi ciddi bir teklif karşısında sağduyulu ve uzun uzun düşünürken görüyorum, demek ki bir anda sizi etkileyecek bir karşılaşma var olsa gerek. Bu ay gerek iş teklifi gerekse aşk teklifi açısından hakikaten ilginç geçecek gibi. Bir anda dikkatiniz, günlük yaşantınızdaki eğilimleriniz başka noktaya kayacak.

Ayrıca daha önce kaçırdığınız bir fırsat, veya zaman bulamadığınız bir şey için de ay sonundan itibaren yeniden imkan bulacaksınız. Bu eski bir dost, sevgili ile ilişkileri düzeltmek olabilir, ya da kaçan bir iş fırsatını yeniden ele geçirmek olabilir. Haydi hayırlısı.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )

Sevgili İkizler, sizi bu ay dinamik ve hareketli ve koşturmaca içinde görüyorum. Kolay gelsin diyelim..

Yıl boyunca devam eden bir iyi bir kötü gelişme devam ediyor. Yani kiminiz bu kötü gelişmeyi ailede oluşan bir sorun olarak, kiminiz de işte oluşan ani sorunlar olarak yaşamaktasınız. Bu sorun her ne ise bu ay onu kökten halletmek üzere daha aktif bir çaba içinde olacaksınız.

Bu ay aslında çok iyi bence. Bazı sorunların patlayıp açığa çıkması sizin sorunları net görmenizi sağlayacak, ve ne yapmak istediğinizi daha iyi bileceksiniz, bunun için de kararlı ve cesur adımlar atacaksınız. İşle sorunu olanlar bu ay önce kendilerine yeni iş yerini ayarlasınlar, bunun için bu ay çok elverişli ve bol güzel fırsatların çıkacağı bir ay.

Kimi İkizlerde de aile sorunu yok ama aileden uzaklaşma söz konusu olur gibi. Bu belki bir eğitim, belki bir mesleki kurs, meslek dolayısıyla bir gezi vesilesiyle olacak gibi.

Bence bu sene şans sizden yana iken, tüm köklü sorunlarınızı cesaret ve kararlıkla çözmeye koyulun. Seneye şans bu kadar bonkör olmayabilir.. Yeni bir yol, yeni bir kapı, yeni bir hayat tarzının hazırlıkları için çok elverişli.

Ayın ilk günü gerginlik yaratan olayı kısa sürede çözmeniz mümkün. Bunun için eşe, veya yaşça büyük birine danışmanız gerekecek. Ayrıca bu ay parasal beklentileriniz az da olsa gerçekleşecek, bu da yüzünüzü güldürecek.

Bazı İkizlerin iş için uzaklara gitmesi söz konusu iken, kiminizin de yeni bir meslek alanı öğrenme imkanı bulacağı yepyeni bir alana merhaba diyeceği bir ay. Ve gerginlikleri takmayacağınız, dikkatinizi olumlu yeni gelişmelere vereceğiniz ve verimli eylemler içinde olacağınız bir dönem olacak.

5/6 Agustos’ta Kovada gerçekleşecek Ay Tutulması kiminize yeni aşk, kiminize sevindirici güzel haberler taşıyacak. Gayretli ve hevesli, umutlu olacaksınız. Kimi İkizler de aile sorununa alacağı bir haberle çözüm bulmanın fırsatını yakalayacak.

Aşk için güzel bir ay. Ayaklarınız biraz havada ama heyecanınız yaşanmaya değer olacak. Hatta kimi İkizler, yani şahsi haritası uygun olanlar gerçek aşkı, kafasına uygun aşkı yaşayacaklar. Hem yakınlarınızın desteğinin hem kendi gayretinizin güzel sonuçlarını alacaksınız gerek maddi bakımdan gerekse aşk bakımından.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Bu ayı Yengeçler de ilginç geçireceğe benzer. Ay içinde içinizde biriken enerji ay sonunda dışarı çıkacak, sizi harekete, mücadeleye ve koşturmacaya sevk edecek. Yaz ortasında ne koşturmacası dediğinizi duyar gibiyim ama durum bu…

Çok istediğiniz bir şey var, içten dua ettiğiniz, olmasını arzuladığınız bir şey. Duyacağınız haberler, gelişen olaylar canınızı sıksa da, içten bir güç, iç sesiniz size destek veriyor, hayır, iyi olacak dedirtiyor. Siz de şaşırıyor olmalısınız buna. İçten derin bir pozitif inanç geliyor, güzel şeyler doğuyor. Ben size şunu söyleyim; evren size yardım ediyor. İnanılmaz bir inanç, güzel duygularla doluyorsunuz.

Öte yandan uzaktan, veya yabancılarla, yetkilerle veya uzaklarda bulunan yakınlarla haberleşme biraz gergin olacağa benzer. Veya davası olanlar için de gergin bir ay. Tartışmaların tatsız sonuçlar vermemesi için bu ay ay sonuna kadar gizli gidin, ay sonu açık hareket, mücadeleye geçin derim. Yani ağzınızı sıkı tutun bu ay. Venüs ayın başlarından itibaren size güç ve destek verecek ama yetmez, Mars İkizlerdeyken, yani sizin gizli alem evindeyken, gizli gitmeniz lazım ve de varsa gizli düşmanlardan uzak durmanız, onlara ser verip sır vermemeniz lazım. Bu ayı akıllı idare edebilirseniz çark sizden yana dönemeye başlayacak.

Bu ay ayrıca devlet veya büyük bir kurumla, önemli biriyle işi olanlar için olumlu bir ay. Önemli başvurularınızı bu ay yapabilirsiniz. Ama araya insanlar koymayın kendiniz halledin işlerinizi.

Bir kişi ile daha önce yaşamış olduğunuz bir sorun yeniden karşınıza çıkacak ay sonu gibi, bu sefer birebir konuşup çözme imkanı bulacaksınız.

Bu ay anlaşma, kontratlara da dikkatli imza atın derim. Kimi Yengeçlere de mesleki eğitim, veya yeni bir şey öğrenmek için yol görünüyor. Ya bir kültür gezisi söz konusu ya da iş için eğitim almak söz konusu.

Sağlık için bazı harcamalar gündemde gibi ayrıca. Belki kiminiz için bir operasyon gerekebilir. Ama korkulacak bir şey değil gibi.

Aşka gelince, sizi bu ay duygusal ve ruhsal olarak biraz çılgın görüyorum. Ayaklarınız havalarda gibi. Bu ay özellikle de ay sonları gibi hoşunuza gidecek, hatta size uygun biri pat diye karşınıza çıkabilir. Veya daha önce ciddiye almadığınız bir kişi karşınıza yeniden çıkabilir. Sizde heyecanlar uyandıracak karşılaşmalar ve haberleşmeler söz konusu. İlişkinin sağlam veya doğru olup olmadığını bu ay anlamak zor gibi, sezersiniz ama anlamanız gelecek ayı bulur. Bu arada gizli niyetli kişilere dikkat edin, çünkü biriyle bir tartışma, mücadele içinde bulabilirsiniz kendinizi ay sonunda. Bu ay evlenecekler için iyi bir ay.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Sevgili Aslanlar bu ay güç sizde. Daha enerjik, umut dolu ve neşelisiniz. Dostlar, idealler evinizden güzel enerjiler alıyorsunuz. Bu ay küçük veya büyük bir dileğiniz gerçekleşecek ve çocuk gibi sevineceksiniz.

Parasal sıkıntılar sizi bu ay zorlayabilir, bunu düzeltmek için biraz zaman gerekebilir. Ayrıca parayı sizi mutlu eden şeylere harcayacağınız için fazla aldırmayacaksınız. Parasal koşullarınız ve günlük yaşantı biçiminiz yavaş yavaş değişim sürecine girdi çoktan. Bundan dolayı yeni yollar bulmak için bu ay bazı planlar yapacak hatta bir kısım planı uygulamaya koyacaksınız.

Bu ay bazı Aslanlar yurt dışına tatil veya başka amaçlı gezi yapacak gibi. Bu ay arkadaşlar, gruplar arasında çok eğlenecek gibisiniz. Kafanıza göre bir tatil yapmanız mümkün olacak.

Aslanlar için bu sene evlilik yılı!. Bu ay bunu gerçekleştirmek için şartlar çok uygun görünüyor. Büyük ve sevgiye, anlayışa dayalı aşkı bulanlar çekinmeden evlensinler. Yalnız hala uslanmayan Aslanları ikilemli görüyorum. Evlilik ile çapkınlık, macera hevesi arasında gidip geliyorsunuz. Bu ay kafanızı netleştirmezseniz sevgilinizden bir darbe yiyebilirsiniz.

Aslanlara bu sene yurt dışı veya uzakların kapısı açılıyor. Ama henüz değil, buna şimdiden hazır olun diye söyledim.. Değişimi yakalamanız için..

Bu ay iş için alacağınız teklifler olacak. Ve siz belki de kaçırılmaması gereken bir teklifi ciddi ciddi düşüneceksiniz. Parasal sıkıntılara da deva olacak gibi görünüyor. Hayatınıza giren yeni insanlar ve eski sağlam dostlar bu ay size rehber olacak, destek olacaklar bu konuda. Hatta belki de bir dost aracı olacak gibi bu teklife.

Bu ay sanki sizin yakın geleceğinizi kökten etkileyen olayların başlangıçları yapılacak gibi görünüyor. Büyük yatırımlardan, sonu belli olmayan maddi işlerden, borçlardan uzak durun. Siz plan ve proje yapın bol bol geleceğinize dair. Bütçenizi aşmadan yatırım yapın sadece. Ve yeni tanıyacağınız insanlara dikkat edin, bunların içinde sizin geleceğinizi pozitif etkileyecek kişiler olacak.

Aşk için güzel bir ay. Daha doğrusu sevgilisi olanlar heyecanlı ve romantik bir ay geçirecekler. Olmayanlar ise, tatlı maceralara atılacaklar. Bu arada kalplerini biri her an fethedebilir.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Başakları bu ay hırslı, kararlı ve biraz öfkeli ve yüksek beklenti içinde görüyorum.

Mars tepede, İkizler burcunda iken, otorite ile bir mücadele, çekişme var gibi. Bu ay işte bir isteğinizi kabul ettirmek için çaba içine gireceksiniz ama işinizi biraz tartışma ile, gerginlik ile halletme yoluna başvurabilirsiniz. Fazla beklenti içine girmeden sakin halledin meselenizi.

İşinizde gerçekleşen açılım ve yenilikler aslında günlük hayatınıza faydalı olmuş gibi. Hatta iş yerinde daha bir seviyeli ve düzenli yapı oluşmuş gibi. Ama birileri, özellikle de iş yerinde otorite olan ya da otorite havasına giren kişiler huzursuzluk çıkarmaya hevesli. Ama sanki otorite her şeye rağmen sizden yana gibi. Onun gizli desteğini alacaksınız gibi. Olay büyütülmezse iş tatlıya bağlanır, huzursuz kişiler de yaptıklarıyla kalır. Bu arada sizin de pozitif değişime direnmemeniz, güzel gelişmeleri benimsemeniz gerek. Anlamadan, dinlemeden hayır demeyin hemen.

Bu ay zorlu bir ay gibi gözükse de, gerek alacağınız gizli destekle, gerekse kendi gayretlerinizle bir amacınıza ulaşmanız mümkün.

Bu ay işinizi akıllı yürütürseniz kazanırsınız. Gerginliği zorlarsanız amacınızdan uzaklaşmakla kalmazsınız bir de gereksiz tartışmalarla zaman kaybedersiniz, üstelik çabalarınız da boşa gider. Yıldızlar akıllı taktikle ve bazı dost kişileri yanınıza alarak amacınıza ulaşacağınızı ve maddi bakımdan biraz daha güçleneceğinizi söylüyor.

İşteki yeniliklerin size parasal olumlu getirisini erkenden görüp, yeniliklere kapalı kalmayın derim. Yenilik derken, esnek davranmak, beklenmedik aksilikleri gidermek için uyanık olmayı kastediyorum ve ayrıca işin renginde olabilecek değişimlere de açık olmayı kastediyorum.

Bu ay küskün olduğunuz biriyle barışma olanağı var gibi. Ayrıca hayatınıza girecek insanlar sizi bir idealinize yaklaştıracak. Pire yüzünden yorgan yakmazsanız eğer.. İnsan ilişkilerinin hayatta bazen paradan daha değerli olduğunu anlayacaksınız.

Geniş aileyi ilgilendiren bir yatırım da gündemde olacak gibi ve size getirisi olacağa benzer.

Bu ay dostlarla, yetenekli arkadaşlarla keyifli sosyal eğlenceler içinde
olabileceksiniz.

Aşk durumu ikilemli. Aslında her şey size bağlı. Hayattan dersleri aldığınıza bağlı. Aşk ve heyecan olmakla beraber sanki bir şeyler sizi düşündürecek, ilişkinin seyrini bir anda değiştirebilecek gibi. Öte yandan yıldızlar sağlam aşk ilişkisini koruyacak gibi.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

Bu ay sizi aşk ve sosyal ortam, tatil kurtaracak. Sıkıntılar üzerinize üzerinize gelmiş gibi. Özellikle de sizden kaynaklanmayan, yakınlardan kaynaklı zor durumlar yaşıyorsunuz. Başkaları yüzünden zor duruma düşüyorsunuz. Biraz de kendiniz bir şeylere fazla takınca ruhsal olarak bunalıyorsunuz.

Güzel sürprizler var, gelenler sizi sevindirecek. Bu ay ruhsal sıkıntılarınıza rağmen sosyal ortamlar, yakınlarla bir arada yapacaklarınız sizi mutlu ve canlı kılacak.

Kiminiz işle ilgili bir sürpriz, sevindirici haber alacak gibi. İşte bu ay zaman zaman iletişim sorunu yaşayıp gereksiz yere sinirleneceksiniz. Anlamadan, dinlemeden harekete geçmeyin derim.

Ay sonu size de bir gezi görünüyor. Yeni ve hoş insanlarla tanışma söz konusu.
Yeni arkadaşlıklar size mutluluk verecek. Ayrıca bu ay yetkili kişiler tarafından desteklenmenin de mutluluğunu yaşayacaksınız. Ruhsal sıkıntılarınız geçici, büyütmeyin. Bu ay pozitif olaylara dikkatinizi verin derim. Ve kendinizi dışarıya, sosyal ortamlara atın. Evde kalırsanız bunalırsınız. Ailede yaşanacak tatsızlıkları çözüp işi tatlıya bağlamaya bakın. Yoksa ani öfke, ani sinir bir anda olayı büyütebilir, sizi üzen durumlar yaratabilir.

Bu ay bir teklif almanız mümkün. Sizi gerçekten mutlu edecek, bazı çözümsüz sorunları çözüp ilerlemenizi sağlayacak bir öneri, teklif gibi… Bence çok olumlu bir gelişme, mutlaka değerlendirin derim.

Bu ay yaşanacak olaylar adeta gelecek senenin provası gibi olacak. Yaşayacaklarınıza dikkat edin, hayatınıza giren insanlara ve gelen haber, tekliflere.

Bu arada sizi bunaltan bir sorundan ay sonu kurtulup rahatlayacaksınız.

Bekar Teraziler bu ay hayatınıza yeni biri girebilir, gözünüz açık olsun, yanlış ata oynamayın çünkü doğrusu da çıkacak karşınıza. Ama yanlışa balıklama atlayıp da doğruyu kaçırmayın derim.

Güçlü dostların desteğiyle bir dileğiniz gerçekleşecek gibi. Ve eski bir sorun da böylece geride kalacağa benziyor. Bu ay gerçekten ciddi bir birlikteliğin adımı atılıyor gibi. Belki bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi söz konusu, belki grup, dost ortamından birinin ortaya çıkması söz konusu. Ve bu kişi ile önce arkadaş olarak başlanacak ilişki sağlam bir aşka dönüşebilir.

Evlilik hazırlığı yapan Teraziler mutlular. Aile içinde olan sorunları da takmayın, geçici olduğunu düşünüp uzatmayın derim.

Bu ay Terazilere milli piyango almalarını tavsiye ederim.. Şansla gelen bir para söz konusu gibi.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )

Bu ay genel itibariyle yıldızlar güzel etkiliyor tüm burçları. Sizi de mutlu görüyorum.

Yalnız bu ay aileden birinin sağlık sorunu meşgul edebilir, ani gelişen bir sorun uğraştırabilir. Buna dikkat etmek gerekir. Yıldızlar koruyucu etki yapmakta ama siz yine de tedbiri alın derim.

Yatırım konusu verimli ve pozitif etkiler altında. Bu etki ile güzel ve kalıcı şeylerin sahibi olmanız içten bile değil. Kimi Akrepler de yasal işlemler, yasal yollarla bazı maddi kazançların sahibi olacak gibi.

Ay ortası veya sonları bazılarınıza yol görünüyor veya yoldan gelen şanslı bir olay söz konusu. Yollardan sürpriz var. Sevdiğiniz biriyle aniden sürprizli bir görüşme de söz konusu.

Bu ay kalbi boş Akreplerin ayakları havada. Aşık olacaklar. Bu yeni aşk gibi görünüyor.

Ayın başı gibi biriyle tatsız bir durum yaşanabilir. Bir dost, bir yakın ihanetine karşı açık olun derim. Özellikle parasal konuda bir kandırılma söz konusu olabilir.

Kimi Akreplerde de ortak kazançlarla ilgili bir anlaşmazlık görünüyor. Bunu çözmek uzun sürmeyecek çünkü işi sağlama almış gibisiniz. Ve şans sizden yana.

Maddi açıdan toparlanmanız için gelecek güzel fırsatları küçümsemeyin derim. Üzerinde çalıştığınız, uzun zamandır emek verdiğiniz bir iş sizi amacınıza ulaştıracak ama daha uzun süre var gerçekleşmesi için. Sabretmeniz ve devam etmeniz gerek.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Bu ay siz de uzaklardan güzel gelişmelerle sevineceksiniz gibi. Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelip bol eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Ayın başından uzaklardan sürprizli güzel haberle veya ziyaretle mutlu olacaksınız.

İkili ilişkileriniz bu ay çok yoğun, iletişim trafiğiniz çok yoğun geçecek. İkili ilişkilerde zaman zaman sorun yaşayabilir, tartışmalara maruz kalabilirsiniz ama içsel dinamiğiniz bu ay iyi olacak, sezgilerinizle sorunlardan uzak kalmayı bileceksiniz.

Bu ay yeni kişilerle tanışacaksınız. Yeni insanlarla bazı görüşmeler sizi bir süre sonra daha fazla meşgul etmeye başlayacak. İşle, kariyerle ilgili sıkıntılar devam etmekte, hayatınızda bir şeyleri düzeltme arzusu bu ay daha fazla olacak ama sabretmeniz ve adım adım ilerlemeniz gerek. Kendinizi eğitecek durumlara ilgilinizi verip zaman sizin lehinize çalışacağı anda sıçrama yapmaya hazırlanmanız gerek.

Ailede sürpriz bir gelişme sizi de mutlu edecek.

Bu ay yetkili kişilerle tartışmayın derim. Beklentileriniz yüksek olunca tartışma, gerginlik de artıyor. Dikkatinizi ikili ilişkilere ve küçük yatırımlara verin.

Bu ay yapacağınız görüşmeler ve iş için girişeceğiniz eylemler ay sonu netleşir gibi. Bu ay daha önce değerlendiremediğiniz bir fırsat yeniden karşınıza çıkabilir. Bu size para getirecek bir şey gibi. Veya sizin önemli bir sorununuzu halledecek bir şey gibi.

Aşkta biraz kararsız gibisiniz. Fazla dayatılma sizi rahatsız edecek, boğacak gibi. Kaçmak isteyeceksiniz. Ancak birlikte yapılacak kısa tatil, seyahat veya gözlerden uzak romantik, heyecanlı görüşmeler sizi mutlu edecek. Evli yaylar eşten kaynaklanan bir mutluluk ile sevinecekler.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )

İşleri büyütmek için bu ay bazı radikal kararlar almak isteyeceksiniz. Ancak var olan sorunları çözmeniz ay sonunu bulacak gibi. Özellikle bu ay alacağınız tedbir ve yapacağınız girişimlerin önümüzdeki aylarda daha çok faydasını göreceksiniz. Krizli dönemlerde işinizi sağlama almış olacaksınız.

Birileriyle bir anlaşma imzalamak söz konusu olacak. Bu yeni ve heyecan verici, işinize taze kan getirecek bir şey olacak. Öte yandan işte var olan sorunları da küçümsemeyin, çünkü sizin ilerlemenizi tıkayan şeyleri temizleyin ama keskin olmadan yapın işleri. Bu ay hareket var işte, para getirecek, sizi beklenmedik anda harekete sevk eden ve sevindiren bir gelişme gibi. Dikkatinizi yeni girişimlerden para kazanmaya verin. İşte olan sorunları da sakin kafada iken ve olgun bir tavırla çözün derim.

Devletle veya büyük kuruluşla çalışma imkanı bulacaksınız.

Çalıştığı yerden maddi gelişme beklentisi içinde olanlara da sevindirici gelişmeler var gibi. İşlerin açılması sizin de yüzünüzü güldürecek. Belki çok çalışacaksınız ama karşılığını alabilmenin rahatlığı ile severek çalışacaksınız. Zaten bu ay enerji dolusunuz, bir şeyler yapmadan duramayacaksınız.

Para evinizdeki verimli yıldızlar size destek vermekte, işinizi büyütmek, bazı güzel açılımlar için yardım etmekte.

Aile ile veya yakınlarla olan ani sorunları büyütmeyin, siz derdinizi açık ve net anlatırsanız gerek eşten gerekse diğer aile üyelerinden destek alırsınız. Kendinizi net ve sakin bir dille ifade etmeyi seçin derim. Çünkü bugün kırıldığınız biriyle kısa sürede ilişkiyi tatlıya bağlarsınız ama kırıcı tavır ilişkiye gereksiz tatsızlıklar verir. Karşınızdaki insanların da gergin olacağını, onların da sorunlarla baş etmeye çalıştığını görün derim.

Bu ay kardeş, yakınlarla ilgili güzel sürprizler olacak gibi. Müjdeli gelişmeler söz konusu.

Oğlakları bu ay ev veya iş kazalarına karşı dikkatli olmaya çağırmak isterim. Ani ve acele hareketler ani riskler doğurabilir. Enerji dolusunuz ve biraz acelecisiniz. Sakin olmayı unutmayın. Araba kullanırken de dikkat edin, özellikle uzun yollarda.

Ay sonu bir sorun size belki daha evvelden düşünüp, yapmak istediğiniz bir şey yapma imkanı verecek gibi. Ani bir atılım söz konusu gibi.

Arkanızdan gizli iş çevrilmesine karşı da uyanık olun derim. Sizden habersiz yapılan bir şey de sonra canınızı sıkabilir.

Aşk durumu nasıl? Bu ay heyecanlısınız siz de. Kısa yollardan veya gelen haberlerden sizi müjdeli ve sevindirici şeyler bekliyor gibi. Arkadaşlarla gittiğiniz bir yerde veya bir sosyal aktivitede ani ve sürprizli bir tanışma olabilir. Belki iş amacıyla tanışacağınız biri olabilir bu kişi.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )

Kovalar bu ay çok aktif, çok popüler ve mutlular. Tabii çok sosyal yaşamanın bedeli maddi masraflar sizi sıkıştıracak ama yan çareler de gelecek merak etmeyin. Ayın başından itibaren sürprizli ve güzel bir ay olacak.

Evli olan Kovalar eşten kaynaklı maddi sıkıntıları yaşamak durumunda kalacak. Eşle bu yüzden tartışmak söz konusu olacak gibi, bu ay bu konularda tahammülsüz ve direktsiniz. Öte yandan tartışmak faydasız, siz de taşın altına elinizi koyacak ve sorunları gidermek için uğraşacaksınız.

Bir teklif almanız mümkün sosyal bir ortamda, katılacağınız bir sosyal toplantıda. Bu ay bu konularda olan canlılık sizi yeniden eskisi gibi canlı ve mutlu hissettirecek, yeniden canlanan hayat neşeniz sizi sevindirecek. Tatlı heyecanlı, aktif yaşamak hoşunuza gidecek, içinizdeki maceracı duygular uyanacak. Belki bunun etkisiyle bir sosyal aktiviteye katılmanız da mümkün.

Bu ay farklı ve heyecanlı şeyler yapmak ve yeni şeyleri denemek iyi gelecek size.

Dostlarla, özellikle erkeklerle veya aktif kişilerle birlikte olacaksınız. İkili ilişkileriniz güçlenecek, yeni tanıdığınız kişilerle dostluğu pekiştireceksiniz. Çevreniz genişleyecek iyice.

Bir yerden ay sonu alacağınız daveti de reddedemeyeceksiniz. Dikkatiniz günlük hayatınız ve güzel yaşamakta. Öte yandan yanlış bir ilişki içinde olanların bu ay tepeleri atacak ve resti çekecek gibiler. Bu ay ama öyle ama böyle bir kişiyi hayatınızdan uzaklaştıracağa benzersiniz. Zaten kısır sorunlarla uğraşmaktan bıkmışken, tavizsiz olacaksınız.

Kalbi boş Kovalar kısa süren bir macera içinde bulabilir kendini. Açık bir ihanet canınızı sıkabilir. Bu ya aşkta ya da günlük hayatta, işte yaşanabilir. Ayın başı aşk bakımından iyi ama sonları karışık.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart )

Bakalım siz bu ay ne durumdasınız?..

Bu ay ufak ufak yaşanan bir duygusal olay daha sonra daha belirgin olacak gibi, bekar Balıkların dikkatine..

Sevdiğiniz şeyleri yapacak ve sorunları takmayacaksınız. Ancak evde veya evle ilgili bazı aşırılıklar biraz canınızı sıkacak gibi.

Varsa küskünlükler kısa sürede düzelecek.

Kafanızın içinde bir sürü güzel plan, proje birikmiş gibi. Ancak uygun koşulları yavaş yavaş bulabileceksiniz. Sizi sevindirecek sürprizler de cesaret verici olacak gibi. Gelecek ay daha dinamik ve aktif olmak için şimdiden enerji toplayın derim. Yavaş yürütülen planlar daha sonra dışarı taşınacak, aktivite büyüyecek gibi. Bunun için bazı devam eden pürüzler, eski meseleler sizi rahat bırakmayacak gibi. Yıldızlar yeni ama dikkatli adımlar atmaya davet ediyor ve eski sorunları temizlemenizi istiyor. İkili ilişkilerdeki çıkmazlar, bazen açık düşmanlıklar sizi yıldırsa da, Venüsün bu ayki tatlı pozisyonu size hem dayanma gücü verecek hem de ani gelen güzel müjdeler ile içinizin rahatlamasına yardım edecek ve ardından Mars ay sonunda sizi tatlı etkileyecek ki, bu da sizin gelişen güzel olaylar vesilesiyle harekete geçmeniz demektir. Ay sonu gibi ikili ilişkilerdeki çatışmalar da biraz durulunca rahat edeceksiniz.

Bu ay aile desteği çok yüksek. Onlarla tartışmamaya, dinlemeye çalışın. Güzel ve sizi mutlu eden gelişmeler sürpriz gibi girecek hayatınıza.

Bu ay sözleri yanlış anlama ve gereksiz alınmalara karşı dikkatli olun, sonra gereksiz yere kalp kırmak sizi üzer.

Öte yandan hayatınızda belirgin bir şekilde ortaya çıkmış olan ve size zarar veren ilişkiler olsun, ayağınıza bağ olan sorunlar olsun bir anda çözemeyeceğinizi ve sabırla ve yavaş yavaş çözeceğinizi bilin.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..