Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '17

 
Kategori
TV Programları
 

Seviyor Sevmiyor dizisinin büyük başarısızlığı!

Seviyor Sevmiyor dizisinin büyük başarısızlığı!
 

Dizi reytinglerde yere çakıldı!


Başrollerini Gökhan Alkan , Zeynep Çamcı , Yiğit Kirazcı ve Gonca Sarıyıldız’ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor reytinglerde gün geçtikçe daha da başarısız oluyor!

Dizi son bölümü ile TOTAL de : 1,77 reyting ile 40. AB de : 1,52 reyting ile 35. ABC de : 1,77 reyting ile 37. Sırada yer alabildi.

Dizinin share oranları ise içler acısı. Dizi kelimenin tam anlamı ile reytinglerde dibi gördü…

Gelelim diziye dizide bir süredir Kore dizisi I’m Sorry I Love You ve ülkemize daha önce uyarlanmış hali olan Bir Aşk Hikayesi  dizisine oldukça benzer bir senaryo kullanılıyor. Daha doğrusu öykünülüyor. Keşke senaristlerimiz yaratıcı olsa biraz sağdan soldan kopyalamak yerine. Hayır zaten düzgün de kopyalayamıyorlar baktığım zaman oyuncular Bir Aşk Hikayesi dizisinin senaryosuna benzeyen sahnelerde orijinal uyarlamasındaki oyuncuların yarısı kadar bile iyi rol yapamıyor.

İzleyicide bunu fark etmiş olacak ki reytingleri gün geçtikçe daha dibe gidiyor.

Ne diyelim taklitler aslını yaşatır ama orijinalinin yarısı kadar bile iyi bir iş yapılamayınca ortaya komik bir durumda çıkmıyor değil.

Gelelim oyunculara bir kere Gökhan Alkan ekrana yakışmayan bir isim ekranda  benzetme yapmak gerekirse odun gibi duruyor. Bakışları çok donuk ve anlamsız. Jest ve mimikleri ise bir başrole göre fazla amatör. Ağlama sahnelerinde kesinlikle çok başarısız duyguyu izleyiciye geçiremiyor.

Bu dizide şuana kadar performansı çok düşüktü izleyicinin dikkatini oyunculuğu ile çekemedi…

Yiğit Kirazcı ise dizide izleyiciye oyunculuk namına bir şeyler sunabilen tek isim. Zaten dizide Gökhan Alkan’dan daha fazla dikkat çekti bu yüzden. Ben çok başarılı buldum dizide yetenekli oyuncuyu. Gerek jest ve mimikleri gerek bakışları ile duyguyu net bir şekilde izleyiciye geçirebildi. Diziyi izlerken keşke Gökhan Alkan olmasaymış ta sadece Yiğit Kirazcı olsaymış dedim her seferinde…

Zeynep Çamcı ile  Gonca Sarıyıldız ise dizide oldukça başarılı bir performans ortaya koydular. Umarım ileride ikisini daha iyi projelerde görürüz çünkü ikisi de çok yetenekli oyuncular…

Seviyor Sevmiyor reytinglerde 40. Sıraya kadar düşmüş bu oyuncuların kariyeri için iyi bir durum değil özellikle Gökhan Alkan için dizide hem iyi bir performans sergileyemedi hem de reytingler çok fazla düşük…

Bazı dizileri uzatmak çok mantıksız bu tür dizilerde zaten senaryo 15. Bölümlerde falan çökmeye başlıyor. Dizi bence bu kadar dibe vurmayı beklemeden final yapmalıydı.

Seviyor Sevmiyor dizisinin neresinden tutsak elimizde kalıyor şuan ve bu reytinglerle devam etmesi mantığa sığmıyor.

Dizi artık finale yürümüyor resmen koşuyor. Dizide çok yetenekli oyuncular var umarım bu oyuncuları daha iyi projelerde görürüz yakın zamanda…

Mehmet Engin

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..