Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '12

 
Kategori
Haber
 

Seyit Torun “Kemal”e erdi…

Seyit Torun “Kemal”e erdi…
 

40 yıllık hayal gözüyle bakılan teleferik projesini geçtiğimiz yaz aylarında halkın hizmetine açan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla teleferiğin resmi açılışını yapmış oldu. Yapılan resmi açılış töreni ile Seyit Torun teleferiğin altında ki imzasına son noktayı koydu

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurdelesini keserek resmi açılışı gerçekleşen Boztepe Teleferik Tesisi artık tam manasıyla hizmete açılmış oldu. Ordu sahilde bulunan teleferik alt istasyonunda gerçekleşen törene halkın ilgisi de fazlaydı.

Teleferiğin kurdelesini kesen Kılıçdaroğlu ardından kesilen kurbanın başında Başkan Seyit Torun’a iyi temennilerini sundu ve Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İdris Yıldız ile beraber bir kabine binerek Boztepe’ye doğru çıktı.

 Açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu Orduyla ilgili özel hayatında 2 temel nokta olduğunu söyledi. Genel Başkan bunlardan ilkinin Ordunun Dereleri türküsünü dinleyerek ilkokul yıllarının geçtiğini, müzik öğretmenin bu türküyü çok sevdiğini ve yanık sesli bir sınıf arkadaşının da sık sık derste türküyü okuduğunu söyledi. İkincisinin de kız kardeşinin Ordulu ile evli olmasından dolayı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu bu şehir ve insanıyla bir akrabalığımız da var dedi.

Kentte yaşamanın çok zor olduğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu ; “kentte yaşayan insanlar bütün sorunlarında belediyelere başvururlar. Ordu Belediye Başkanımız Seyit Torun’da birden fazla dönemdir seçiliyor ve bunun nedeni de Orduluların bu kişiyi sevmesidir. Ordu’yu da biraz aradan sonra tekrar gördüm ve biraz daha güzel gördüm” açıklamalarında bulundu.

Ardından Teleferik ile Boztepe’ye çıkan Kılıçdaroğlu oradan partisinin olağan il kongresine geçti.  Efecan Yılmaz

 
Toplam blog
: 59
: 324
Kayıt tarihi
: 19.04.12
 
 

Çocukluğumdan itibaren sadece izlemeyle yetindiğim haberlerin artık içerisinde bir birey olarak d..