Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '09

 
Kategori
Spor
 

Seyrantepe Stadı yılan hikayesi; Cimbomun bitmeyen çilesi

Seyrantepe Stadı yılan hikayesi; Cimbomun bitmeyen çilesi
 

Bitse de gitsek :)


TOKİ tarafından Seyrantepe'de yaptırılan stat projesinin ihalesi iptal ediliyormuş.

Tamamlandıktan sonra Galatasaray'ın maçlarını oynayacağı spor kompleksinin ihalesini Eren Talu'nun sahibi olduğu inşaat firması üstlenmiş ve inşaatın zamanında yapılmamasından dolayı daha önce bir çok kez ihtar almıştı.

Son olarak Haziran ayı başında 30 günlük süre verilen Eren Talu'nun firması stat inşaatına istenen ilerlemeyi kaydetmemesi nedeniyle ihale iptal ediliyormuş. Aslanetepe Stadı inşaatında çalışan işçiler de bir çok kez paralarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylemlerinde bulunmuşlardı.

***

Biz de ne güzel transferlerimizi izliyor, keyifleniyorduk. Hoş Lincoln sorunsalı yine aynı hızıyla devam ediyor ve bizi gıcık etmeye devam ediyordu ama olsundu. Stad bitince takımın çehresi de buna paralel olarak değişecek ümidiyle sabrediyorduk.

İhalenin iptali doğrudan stadın tamamlanmayacağı anlamına gelmiyor elbet. Ancak ister istemez gecikme olacak ve belki de bu takımın başarısını dolaylı olarka etkileyecek. Bunda da bir hayır vardır deyip beklemekten gayri yapacak birşeyimiz yok sanırım.

***

Ben de takımın son durumunu değerlendiren bir yazı kaleme alayım diyordum. Transferlerle birlikte teknik direktörü ve takımın genel havasını irdeleyelim istiyordum. Nasip stadınmış. İnşaatı bitmese de yazı babında verimli bir stad olduğu kesin :) Stadı yazdık artık, diğer yazıyı başka bir güne bırakayım.

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..