Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sezonun popüler trendi sportif şıklık

Spor salonlarından sokaklara taşınan sportif şıklık...

2014 ilkbahar-yaz sezonunda en çok tercih edilen trendlerden biri oldu “sportif şıklık“. Spor salonunda görmeye alışık olduğumuz kıyafetlerin şık parçalarla kombinlenmesi sonucunda ortaya çıkan sportif şıklık, sokakları etkisi altına alırken, rahatlığı seven bayanlar içinde çok cazip bir giyim tarzı oluşturdu.

Tasarımcıların özenle tasarladığı sportif kıyafetler öyle bir şekle büründü ki, onları değil sokaklarda giymek, en şık davetlerde bile tercih eder olduk.

 

Sportif Stil

 

 

Podyumlardan sokaklara hızla geçiş yapan bu trend sayesinde, çok farklı kombin örnekleri sokaklarda boy gösterir oldu. Bu spor kıyafetlerle daha sıradan sokak stillerini tercih edenleri görürken, yüksek topuklu ayakkabılarla ve göz alıcı aksesuarlarla kombinler oluşturarak, podyumun ışıltılı sportif şıklığına başarılı göndermeler yapanları da görüyoruz .

Kalem eteklerle tamamlanan ünlü spor markaların logolarının bulunduğu basic tişörtler, basketbol formalarını andıran, üzerinde rakamlar bulunan elbiseler, sıradışı bir sportif şıklık yakalamayı sevenlerin tercihi, stilettoların içine giyilen spor çoraplar, göz kamaştırıcı üstlerle kombinlenen kısa sporcu şortları ya da klasik bir kombinin altına giyilen çarpıcı bir spor ayakkabı, hepsi de bu trendin olmazsa olmazları.

2014-2015 sonbahar-kış sezonunda, bu trend in sokak stillerinde nasıl farklı yorumlanacağını merak ederken, yaz ayları bitmeden bunaltıcı sıcakların rehavetini, sportif bir sokak stiliyle atmaya ne dersiniz?

Galeride sizler için biraraya getirdiğim hoş stiller mevcut. Siz de kendi kombininizi oluşturmadan önce, bu görsellerden yardım alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daha fazla kombin örneği görmek için "Sportif Şıklık" yazısına tıklayabilirsiniz.

Güncel moda haberleri ve trendlerle ilgili yazılarımın devamını Pimood ta bulabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..