Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Show'un yeni kurbanı ''O'' dizi oluyor!

Show'un yeni kurbanı ''O'' dizi oluyor!
 

Dizi dünyasının her daim hareketli ve gergin özellikler taşıdığını biliyoruz. Ulusal kanallarda her gün yayınlanan birçok dizi kendisine reyting sisteminde yer bulmaya çalışıyor. Yer bulma konusunda yaşanan gerginlikler ve korkular dizi oyuncularına ve yapımcılarına yansıdığında, sıkıntılı günler geçirildiğini de biliyoruz. Bu durum kanalların sahip olduğu tahammül derecesine göre de gelişim gösterebiliyor.

Bu konuda en tahammülsüz kanalların başında Show TV geliyor. Show'un yıl içerisinde onlarca dizisini erkenden ve apar topar şekilde bitirdiğini biliyoruz. Reyting alma konusunda İlişki Durumu Karışık, Asla Vazgeçmem ve Güldür Güldür Show dışında sıkıntı yaşayan kanalın bir dizisi daha yolun sonuna geldi.

Kanalın salı akşamları yayınladığı ve dün 10.bölümü ile izlediğimiz Mayıs Kraliçesi'nin de sonu geldi. MİNT Yapım tarafından ortaya çıkarılan ; başrollerinde Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Burak Hakkı, Derya Şensoy ve Hatice Aslan gibi isimlerin olduğu dizi ilk yayınlandığı tarihlerde kabul edilebilir ve idare edilmesi mümkün olan sonuçlarla ekrana geliyordu. Kanal tarafından umutla bakılan ve ısrarla aynı gün ve saatte yayınlanan dizinin bu umuda verdiği karşılık pek de iyi olmadı.

Dizinin dün yayınlanan bölümü ilk 25'in dışında kalınca ortalık karıştı. Show TV'nin bu sonuçlarla diziyi devam ettiremeyeceği ve yayından kaldırılan diziler arasında Mayıs Kraliçesi'nin de yer alacağı belirtiliyor.

Son yılları saymazsanız ülkemizin en çok izlenen programlarına ve dizilerine yayıncılık yapan Show TV'nin bu kadar vasat yapımlarla ve vasat sonuçlarla mücadele etmesine akıl sır erdirebilmek mümkün değil.

Dilerim Show TV, bu vasat seviyeden kurtulur. Yoksa bu gidiş iyi değil vallahi.

Hem de hiç iyi değil.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..