Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '09

 
Kategori
Mizah
 

Şifre çözücü

Şifre çözücü
 

Sahte peygamber Hatice Benlioğlu ve kocasını hapse atmışlar. Yazık olmuuş. Mübarek kadın şimdi kodeste çürüyecek. Mübarek kadını bir görseniz, kendisinin söylemesine gerek yok, Aha peygamber dersiniz.

O ne asalet. Surat değil nur parçası. Allah'ım nasılda seçmiş göndermiş. Elemtere fiş. Bir de kocası var. Dç.Dr. maaşallah. O ne karizma, o ne endam. Yani Haççe peygambere de ancak böylesi yakışırdı. Peygamber yuvarlanmış, kocayı bulmuş.

Pes vallahi, bu kadar olur. Bunların kapatıldığı hapishaneye, şimdi nur doğmuştur. Hapishane, pırıl pırıl ışıldıyordur. Artık elektrik parası da vermezler. Haççe peygamberin ışıltısı yeter. Bence müritlerini de buraya göndersinler. Ortalık temizlenmiş olur.

Merak ediyorum, Haççe peygamber, yukarıdan gelirken, kitap da getirmiş mi? Adı ne? Kitapçılarda satılıyor mu? Ömer Çelakıl, bununda şifrelerini çözmüş mü? Haççe peygamberin kıyameti, ne zaman kopacak? Gökten taş yağacak mı? Bu sene kim şampiyon olacak? Ajda Pekkan ve Seda Sayan, kaç estetik daha yaptıracaklar. Fener, bu yılda kupa alamazsa, Aziz Yıldırım'ın hali ne olacak? Bunların şifresi, Haççe peygamberin kitabında vardır herhalde.

Az kalsın unutuyordum. Zahit Akmanın şifresi kaç. Kitapta mutlaka yeri vardır. Kimilerinin kıyameti, bu şifreye bağlı. Birde Cimbom'un Aslan tepesi var. Ne olacak. Tepeyi, tepeleyecekler mi? Yoksa birileri onlarımı tepeleyecek. Sonunda olaya TMSF mi el koyacak. TOKİ başkanı, Cimbom'a başkan mı olacak? Tüm bu soruların cevabı, Haççe peygamberin kitabının şifrelerinde saklı. Ömer Çelakıl, yakında açıklar her halde. Çelakıl'a şifre dayanmaz.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..