Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Sigarayı bırakanlara büyük müjde! İçmediğin her aya 300 TL

Sigarayı bırakanlara büyük müjde! İçmediğin her aya 300 TL
 

Bırak ve Kazan


Yanlış okumadınız. Evet. Sigarayı bırakan herkesin içtiği sigaraya göre ayda 150-300 TL arasında para kazanma şansı var. Bu sözlerde çok samimiyim. Şöyle izah edeyim. Sigarayı bırakıyorsunuz ve içtiğiniz sigaranın fiyatına göre bu miktarlarda para cebinizde kalıyor. Böylece, sigara içmediğiniz her ay bu para sizin oluyor.

Başlık ve giriş cümlesi ne kadar da etkileyici değil mi? Bedavadan 300 TL para kazanmak. Aslında durum bu değerli okuyucular. Şöyle bir düşündüğümüzde çoğumuz 300 TL için ne kadar çok çalışıyoruz. Yada gelirimize ek 300 TL daha fazla gelir eklemek fena olmazdı diyoruz. Aslında sigara içen biri için bu parayı kazanmak bu kadar kolay. Düşünsenize bu para ile bir ailenin aylık market ve pazar masrafı bedavaya geliyor. Yada kimilerinin kira parası. Bir araba almak isteyenin araba taksidi. Elektrik, su ve doğalgaz bedava gibi.. Şimdi diyeceksiniz sigara paradan önce sağlık için bırakılmalı. Çok doğru. Ancak çoğumuz biliyoruz ki sigaraya giden paraya daha çok acıyoruz. Sağlığa ise yavaş yavaş zarar verdiği için umursamıyor ya da es geçiyoruz. Hergün 1 TL yi sokağa at deseler acaba var mı yapacak biri. Peki biz 1 TL nin kaç katını havaya üflüyoruz farkında mıyız? Şimdi sizlere bir itirafım var. Bu yazıyı yazan birinin sigara içmeyen, sigarayı bırakmış biri olduğunu düşünmüş olabilirsiniz. İtiraf ediyorum bende sigara içen biriyim. Sigara içen, sigarayı bırakmak isteyen ama kafasında bitirememiş kişilerdenim. Diyeceksiniz atıp tuttun sen yap önce diye ama bu öyle bir illet ki tüm bunları bildiğiniz halde yakanızdan kolay kolay düşmüyor. Yakasından düştüğü kişiyi de kolayca geri yakalayabiliyor.

Benim gibi olan sigara içen değerli okurlar. Sizlere sesleniyorum. Şimdi maaşınıza ya da gelirinize 150-300 TL arasında zam yapılmasını istemez misiniz? Birbirimize destek olalım. Bu illetten kurtulalım. 300 TL daha zengin olalım. Hayata daha sağlıklı bakalım.

Sevgilerle..      

 
Toplam blog
: 2
: 2321
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

1985 İstanbul doğumluyum. Tekstil mühendisiyim. Evliyim ve iki oğlum var. İşim gereği Denizli'de ..