Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Şık Kombinler İçin Kış Gardırobunuza Eklemeniz Gereken 10 Parça

Şık Kombinler İçin Kış Gardırobunuza Eklemeniz Gereken 10 Parça
 

2017 kış gardırobunuzda bu parçalar olmadan olmaz!...

Kışın şık görünmek ayrı bir hüner ve çaba gerektirir. Soğuk havalarda hem üşümemek hem de tercih edilen kombinle göz kamaştırmak için, bazı olmazsa olmaz parçalara ihtiyaç duyarız. 2017 kış sezonunda gardıroplara eklenmesi gerekli, şık görünebileceğiniz, hem trendy hem de havalı parçaları sizler için derledim. Soğuk günlere sıcacık dokunuşlar ile modunuzu yükseltirken, stil sahibi olduğunuzu da bir kez daha etraftaki meraklı gözlere göstermiş olacaksınız.

Şimdi gelin 2017 kış gardırobunuzun önemli parçalarına bir göz atalım. Eksikleri tamamlayalım. 

1- Sezonun favori parçası "yamalı jean"ler

Patchwork jean trendi 2017 kış sokak modasını etkisi altına aldı. Bu sezonda mutlaka edinilmesi gereken bir parça. Bu jeanler şık ve spor kombinlerin kilit parçası olmaya bu kış aday, unutmayın.

RESİM - 1

2- "Kürk"ün ihtişamına yer açmayı unutmayın!

Peluşlar ve kürkler her kış olduğu gibi bu kış da çok revaçta. Farklı tasarımlarla, iddialı desen ve renklerle karşımıza çıkan kürklerin, nasıl farklılaştığını ve modernize olduğunu rahatlıkla görüyoruz. Zevkinize göre bir tane edinebilirsiniz.

RESİM - 2

3- "Bilekte biten botlar" şık kombinlerin tamamlayıcısı!

Ankle boots yani bilekte ya da bileğin hemen üzerinde biten çizmeler ve botlar şık kombinlere bu kış da eşlik ediyor. Değişik topuk tasarımlarıyla standartların üzerine çıkarak, kadınların gönüllerini fethediyorlar.

RESİM - 3

4- Yumuşacık "saç örgülü kazak"lar tam bir kurtarıcı!

Rengarenk, saç örgülü, yumuşacık kazaklar jeanlerin ve eteklerin üzerine konarak, çabasız şıklığın nasıl olacağını bizlere tarif eder gibiler. Bu parçalar her kışın vazgeçilmezi değil mi?

RESİM - 4

5- "Yün hırka" sadece rengi ve deseni ile konuşmalı!

Soğuk havaların kurtarıcılarından biri de yün hırkalar aslında. En soğuk günlerde, en zor zamanlarda imdadımıza yetişen şık ve konforlu parçalar. Ancak bu parçanın hem cinslerine fark atması için iddialı bir renk ve desen şart!

RESİM - 5

6- Yaz, kış "tayt" şıklığı!

Mevsimsiz bir parçadır tayt. Üzerine ne giyersen giy uyumlu bir görüntü sergiler. Bir o kadar da cesur bir parçadır. Kusursuz bacaklarda bir o kadar kusursuz durur. 

RESİM - 6

7- Kabanla uyumlu, iddialı bir "bere" takmalı her zaman!

Kış beresiz olmaz. Her kabana, her monta ayrı bir renk, ayrı bere gerekli. Saçların da en güzel aksesuarıdır, hoş bir bere. Hadi bol bol bere almak için alışveriş zamanı!

RESİM - 7

8- "Şal" ile kombininize yön verin!

En sıradan kombinleri bile bambaşka havaya sokan şallar olabildiğince çok olmalı gardıroplarda. Her renk, her kumaş, her desen bulunmalı sıra dışı kombinlerin mimarı olabilmek için.

RESİM - 8

9- Karlı günler "kar botu" olmadan geçer mi?

Bu kış kar botları, kar olmadan da sokaklara çıkmış durumda. Eteklerin, elbiselerin ve taytların en havalı, en konforlu tamamlayıcıları olan kar botlarından edinmek için kar yağmasını mı bekliyorsunuz?

RESİM - 9

10- Sezonun en zarifi "çorap çizmeler"!

Çorap çizmeler ile özgüvenli bir duruşa sahip olurken, aynı zamanda zarafetiniz ile de göz kamaştıracaksınız. 

RESİM - 10

Trendler ve stil önerileri ile ilgili yazılarımı blogum "PIMOOD"dan takip edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..