Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '15

 
Kategori
Doğal Hayat / Çevre
 

Şimdi hareket ve bisiklet zamanı.

Şimdi hareket ve bisiklet zamanı.
 

Muğla- brüksel


Muğla-Brüksel bisiklet turu Uluslararası Spor ve Kültür Birliği ISCA'nın Avrupa Parlamentosu adına düzenlediği "NowWeMove"-"Şimdi Hareket Zamanı" kampanyasının bir öncü etkinliği olan "NowWeBIKE" projesidir.
Türkiye'den 4 uzun yol bisikletçisi Feridun EKMEKÇİ, Serhat Ferrahi DEĞİMLİ, Emal ÇALKAM ve Adnan CANGİR gerçekleştireceği turda, Muğla'dan- Brüksele toplam 2700 km pedal çevireceklerdir. Ekip 14 Ülkede 45 günlük yolculuk yapıp 9 Eylül' de Brüksel'de olacaklardır.
Avrupa Bisikletçiler Federasyonu-ECF bu kampanyaya ve bisiklet turuna organizasyon desteği vermektedir.
Derneğimiz ENVERÇEVKO aynı zamanda Avrupa'nın bu iki dev örgütünün üyesidir.
Kampanyanın amacı daha fazla insanı fiziksel aktiviteye teşvik ederek, hareketsizlik nedeniyle ortaya çıkan hastalık ve ölümlerin azaltılmasıdır. Aynı zamanda engelli ve kısıtlı bireylerin hareket etme imkanlarının arttırılmasına yönelik çabalara dikkat çekme amacı taşımaktadır.
NowWeMove 2012-2020 yıllarını kapsayan bir kampanyadır, hedef 100 milyon pasif insanın fiziksel olarak aktif bir hayata geçmesini sağlamaktır.
NowWeMowe Avrupa'nın en büyük sportif ve kültürel etkinliği olarak anılmaktadır.
Sınır ötesi bisiklet etkinliğimizin tanıtılması ve NowWeMove-Şimdi Hareket Zamanı kampanyasının yaygınlaştırılması amacıyla pek çok şehirde bir dizi etkinlik ve bisiklet turu düzenlenmektedir.
Sloganımız,
Şimdi Hareket Zamanı
Şimdi Bisiklet Zamanı
İnternet sayfamız,
http://www.nowwemove.com/crossborder/]
 
Toplam blog
: 37
: 553
Kayıt tarihi
: 03.07.10
 
 

Uzun Yol Tur Bisikletçisi. ..