Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

01 Eylül '07

 
Kategori
Futbol
 

Şimdi Ne Olur?

Şimdi Ne Olur?
 

Fenerbahçem için binbir türlü yorum yapıldı. Bu takım Andarlecht' i geçemez dendi... Yine rezil olacaklar dendi... Fakat bizim çocuklar, günü geldiğinde yüreklerini ortaya koyarak "biz Fenerbahçe' liyiz" dediler. Şimdiye kadar resmi maçlarda hiç bir Türk takımından malubiyet almayan Andarlecht' i ilk defa ve üst üste iki defa, üstelikte hiç gol yemeden malubeden ve eleyen takım oldular. Hele o Belçika' da ki maçta izlediğimiz Fenerbahçe, futboluyla, futbolcusuyla, taraftarıyla gururlandırdı, duygulandırdı, gözlerimizi yaşarttı.

Neydi o Volkan' ın hali? Gözlerime inanamadım! Rahatlığıyla, kendine güveniyle kendine gelmiş, kalede adeta yay gibiydi. Kale sahasında müdahale etmediği pozisyon yoktu. Açıkçası beni korkutan Volkan, bu maçta seyirci değil kaleciydi. Biz aslında sadece turu değil, Volkan' ı da yeniden kazandık Belçika' da. Defansta belkide tek hata Önder' in isabetsiz paslarıydı ama herkes delik yamama moduna girmişti ki telafi edildi. Orta alanda Aurelio' yu anlatmaya hacet yok! Kısacası bildiğimiz gibi hırslı, çalışkan. Deniz ve Deivid ikilisi muhteşem bir performans sergilediler. Onlar sahada heryerdeydiler, bütün deliklere yama oldular. Takım deplasmanda oynanması gereken en ideal futbolu oynayarak bu turu geçti. Fakat bir Kezman' ımız var ki, maalesef halaa topu eziyor, ayaklarına dolaştırıyor, adam geçemiyor ve fırsatlar eriyip gidiyor. İyi niyetini gördükçe onun kadar üzülüyorum. Yapmak istiyor ama olmuyor işte. Eloğlu böyle fırsatları yakaladımı ne yazık ki affetmiyor.

Peki şimdi ne olacak? Transfer dediler... Hazırda bir yıldız var gelecek dediler... O dediler... Hayır o değil, bu dediler... Gruplara çıkarsak dediler veeee... Günler geçti gitti, transfer sezonu bitti. Ocak ayına kadar transfer cikletini kenara bıraktık, çiğneyemeyeceğiz. Zaten ara transferde çiğnenen ciklettende balon olur ama patlamaz. Demek ki bu sezonu böyle geçireceğiz. Kötü mü peki? Bence değil! Niçin değil gördük aslında. Bu çocukların, yüreklerini koyduklarında yapabildiklerini seyrettik. Arkalarında çok yetenekli ve bunu ispatlamak için can atan gençlerimizde var. Bunlar alıp uçuracak Fenerbahçe' yi. Ara transfer bizi bozar... Zaten gönderecek kim var? Sezon başına kadar benim kafamda sadece Deivid vardı. Fakat bu sezon performansını ikiye katladı ve en çalışkan, en faydalı isimlerden oldu. Şimdi tek kurban Kezman... Onunda iyi niyetini, çabasını gördükçe gitsin demeye dilim varmıyor.

Ben diyorum ki artık sezon sonuna kadar kadromuz budur, savaşçılarımız bunlardır. Devler liginde gruplar belli oldu ve "G" grubunda mücadele edeceğiz. Şimdi ne olur demişken bir tahmin yapmamak abes olur. Şöyle uçuk bir tahmin yapayım ki özel olsun... Ben diyorum kiii... Fenerbahçe 14 puanla gruptan lider çıkabilir. Fakat nasıl çıkabilir? Öncelikle Zico strateji hatası yapmayacak, ri-ziko olmayacak... Oyuncular her maça Belçika' da ki yürekle çıkacaklar, oyun disiplininden kopmayacaklar... En önemli faktörlerden biri ise hakem... Buna özellikle dikkatinizi çekerim... Hakemin karşımızda olmaması, Belçika' da ki gibi adil ve hatasız maç yöneten hakemlere denk gelmemiz en büyük şansımız olacaktır. Eğer ki bu koşullar oluşursa, işte 14 puanın açılımı:

İstanbul' da üç rakibide malub ederek...
Moskova' yı sahasında da yenerek...
İnter ve psv ile de sahalarında berabere kalarak.

Olmaz olmaz demeyin, benim Fenerbahçe' m bunu yapabilecek güçtedir. Bu takımın, bundan sonra yapması gerekende budur. Artık yapalım ve markamız tescillensin. Dostlar benden bu kadar, yağmasakta gürledik işte...

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..