Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Skibbe mi?

Skibbe mi?
 

GS nereden buldu?


Michael Skibbe Galatasaray' ın başına teknik direktör oldu herkes biliyordu bu işin olmayacağını Steaua maçları aslında önemli bir göstergeydi olmayacağına dair, ama galatasarayımızın yönetimi hep bir şans verdi. Hangi şans ise şampiyonlar ligi yok, Türkiye kupası yok, şampiyonluk Allah Kerim, Uefa mı? aslında asıl imkansız olan o kupa, bakın söylüyorum mümkün değil Uefa kupası. Daha bir sonraki sezon Bank Asya liginde mücadele edecek Kocaelisporu Ali Sami Yende yenemiyorsun, üstelik 5 yiyorsun sen kupaları alacağız diyorsun. Güldürme Skibbe Allah aşkına güldürme.
Bir takım çıkarıyorsun Sabri sol bek, Kewell sağ bek, Mehmet Güven nerede oynuyor belli değil, birde sen ikinci Kocaeli golünden sonra sağ elinle futbolcularına git işine diyorsun. Bay Skibbe sen varya değil Galatasaray' ı paf takımını bile şampiyon yapamazsın. Bu futbolcularla sen 6 mağlubiyet alıyorsun yönetimde hala uefa şansını bekliyor. Kimse sormuyor Skibbe' ye kardeşim sezon başından beri 10 futbolcu sürekli sakat nasıl oluyor diye. Kimse sormuyor sen Alparslan diye bir sol bek aldın sol beklerin sakat bu futbolcuyu neden oynatmıyorsun diye Sabriden daha mı kötü sol bek oynar. Mehmet Güvende buldun nedir Allah aşkına sayın Skibbe. Bir de hakemlerin arkasına sığınıyorsun, koskaca sezonda iki zor maçı kazanabildin Benfica ve H.Berlin maçları kimse bu maçlarıda senin aldığını söylemesin, futbolcular çıktı ve aldı hepsi bu kadar. Beşiktaş maçımı onuda çok çektik dediğiniz hakemlerin sayesinde aldınız sayın Skibbe. Peki sayın Skibbe Galatasaray'a ne verdiniz, gençler deniyordu hangi gençleri ortaya çıkardınız, güzel futbol biz hiç görmedik onu, bu akşam gösterdiki Galatasaray bu sezonu bitirdi.
Asıl hata sizde değil Bay Skibbe kesin ve kesin yönetimde sizi nasıl aradı buldular gerçekten Başkanını ve ekibini tebrik etmek lazım, dünyada başka teknik direktör kalmamış sanki, galiba geçen sezonki Leverkusen maçlarından etkilendiler.
Şimdi yapıcak tek bir şey kaldı Cevat hoca Galatasaray'ın başına geçmeli ve takım kendine gelmeli, inanın bu takımın başına geçeyim şampiyon yaparım şüphem bile yok kendimden.
Lütfen başkan zararın neresinden dönersiniz kardır, şans falan vermeyin artık getirin Cevat hocayı takımı şampiyon yapsın.

 
Toplam blog
: 9
: 1218
Kayıt tarihi
: 05.01.09
 
 

Merhaba ben 29 yaşında Makine Mühendisi ve evliyim. Otomotiv üzerine çalışıyorum. Amatör olarak futb..