Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Şok İddia! Yerli Homeland’de Seçkin Özdemir’mi olacak?

Şok İddia! Yerli Homeland’de Seçkin Özdemir’mi olacak?
 

Yerli Homeland mi geliyor ?


Dünya çapında bir üne sahip olan ve Altın Küre Ödüllü  Homeland dizisinin yerli versiyonunun çekileceği uzun zamandan beri kulislerde konuşuluyordu.

Son zamanlarda özellikle MED yapımın dizinin telif hakkını aldığı ve ülkemize uygun bir şekilde uyarlayacağı haberleri dolaşıyordu medyada.

Geçen günlerde ise MED yapımın bu zorlu proje için Seçkin Özdemir ile görüştüğü iddia edilmişti.

MED ve MF yapımın sahibi olan Fatih Aksoy daha önce 2 dizi projesinde ünlü oyuncu Seçkin Özdemir ile çalışmıştı. Durum böyle olunca bu iddialar sosyal medyayı karıştırdı şimdi herkes Seçkin Özdemir’in haberin doğru olup olmadığı ile ilgili açıklama yapmasını bekliyor.

Homeland dizisindeki ana karakterler çok güçlü yani bir oyuncunun sınırlarını sonuna kadar zorlayacağı karakterler. Seçkin Özdemir zaten zor işleri seven ve baskı altında çalışabilen bir oyuncu. Ama sorun şu ki bayan oyuncuda çok önemli bu dizide. Çünkü dizide bayan karakter de çok ağır erkek karakterde yani ben oyuncuyum diyen insanlar özellikle 1-2 yıllık oyuncular bu karakterleri canlandırmayı hayal bile edemez. Umarım bu haber doğruysa Seçkin Özdemir’e partner olarak oyunculuk yeteneği açısından belli bir çıtanın üstünde olan bir bayan oyuncu bulurlar.

Yalnız şunu söyleyeyim Homeland birçok ödülü bulunan dünya çapında meşhur olmuş bir iş haber doğruysa eğer düzgün uyarlayabilirlerse Seçkin Özdemir dünya çapında bir üne kavuşabilir. Zaten Muhteşem Yüzyıl ve Bir Aşk Hikayesi dizileri ile yurtdışında oldukça tanınıyor ve belli bir sayıda onu bilen seven bir kitle var.

Bakalım Seçkin Özdemir Homeland dizisinin yerli uyarlamasında olacak mı ? Yoksa bunların hepsi bir iddia mı ? Bir açıklama gelecek mi ?

Tüm bu soruların cevabını eminim çok yakında öğreneceğiz…

Umarım Seçkin Özdemir için en hayırlısı ne ise o olur… Çok yetenekli bir oyuncu ve gerçekten onun göstermiş olduğu oyunculuk performansını gösterebilecek oyuncu sayısı bir elin parmakları kadar az ülkemizde…

Çetin Kaya

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..