Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

13 Temmuz '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: Anvelop

Sokak Modası: Anvelop
 

70'lerin gözdesi anvelop kesim tekrar sokak stillerini dört bir yandan kuşatmaya aday. Üstelik öyle tek taraflı bir tutku değil bu. Etek modellerinden elbiselere, bluzlardan bikinilere kadar büyük bir sıçrama yaşanıyor. Bu büyük anvelop dalgasına kapılmamak ve hatta onunla beraber sokaklardan beachlere sürüklenmemek elde değil. Şık bir günlük stil, salaş ve sportif tarzla özel geceler, farklı ve çarpıcı kesimi ile beachler nasibine düşeni almaya razı. Bedenlere sarınan kumaşlar her ana yayılan ve artık sokak modasının vazgeçilmez bir tarzı... 

 Bize Anvelop Elbise Yeter

Her sene sanki hiç olmamış kadar popüler olabilen bir elbise modeli varsa o da anvelop kesime sahip olanlardır. 70'lerden günümüze ve hatta her anımıza tanıklık eden bu muhteşem buluş, popülerliğinden bir gıdım kaybetmeden yoluna devam ediyor. 
Kimler Giysin?
Anvelop elbise göbek ve bel bölgesindeki fazlalıkları kamufle eden bir kesime sahiptir. Eğer göbek ve bel bölgesinde oluşan fazla katmanlardan şikayet ediyorsanız anvelop elbiseyle yatıp, anvelop elbise ile kalkabilirsiniz.

Anvelop Elbise

Yaşasın Dökümlü Anvelop Bluz

Sokak modası artık kocama bir yer ayırdığı anvelop kesime yeni sezonla beraber bluzlar, tişörtler, gömlekler ekliyor. Her kombine ayrı bir anvelop bluz, tişört veya gömlek vari modeller eşlik ediyor. Gündemde bahsi geçen çabasız şıklığa da yeni alternatifler doğuyor böylelikle.
Kimler Giysin?
Hemen hemen herkese hitap eden dökümlü anveloplar iri bir üst bedenin gizlenmesine yardımcı olur. Bu yüzden de hemen hemen her yerde karşınıza çıkabilir. Özellikle bu gizemi arttırmak ve daha ince bir görünüm elde etmek için dikey çizgili desenli olanlarına öncelik verilmelidir.

Anvelop Bluz

Bir Efsaneydi Anvelop Etek

Rahatına düşkün, salaş ve seksi bir görünüm, sportif tarza destek derken, adeta hepsinden biraz üzerine yapıştırmış anvelop etekler. Sade bir kumaş ne kadar güzel durabilir? sorusuna bir gönderme yapıyor gibi de bir hali var. İşine gelirse iyi, gelmezse de basit gösteren yapısı onu tehlikeli ama cezbedici kılıyor.
Kimler Giysin?
Anvelop denildiğinde ilk olarak vücudu sarması akıllarda canlansa da, hafif dökümlü olması ona çok iyi bir kamuflaj özelliği kazandırıyor. Hafif dökümlü anvelop etekler de basen bölgesi fazlalıklarına kısa bir süre veda etmeyi vadediyor. En azından üzerinizden çıkarana kadar...

Anvelop Etek

Herkese Bir Anvelop Tulum

Tulum bu senenin tekrardan yoğun olarak kullanılan kıyafetleri arasında. Birde üzerine anvelop kesime kavuşanlar ise popüler bir görünümü elegan bir tarzla ödüllendiriyor adeta. Her kıyafetin kendine göre içinde gizlediği korkusu tulum modellerinde de mevcut. Boy kesme, daha şişman gösterme, kısacası sizi yerin dibine kadar gönderebileceği gibi, bulutlara çıkarabilecek meziyetlere de sahip.
Kimler Giysin?
Minyon tipliler tulum modellerinde paça kesimine çok daha fazla özveriyle yaklaşmalılar; çünkü tulum modelleri boyun olduğundan daha kısa gözükmesine neden olabilecek cüreti kendilerinde buluyorlar. Uzun boylular ise olduğundan daha da uzun ve heybeti görünebilirler. Bu noktada basen bölgenizde herhangi bir fazlalık olduğunu görüyorsanız sakın görmezden gelmeyin ve tulumları giymeyin!

Anvelop Tulum

Beach Modası Anvelop Bikini 

Plajlar farklı kesimleri sezon başında bağrına çoktan bastı. Bu baskın şimdi anvelop kesimle tekrar gündemde. Bikini üstleri artık birden fazla dolanıyor bedeninize ve ortaya da çok güzel bir sonuç çıkıyor. Renk renk, desen desen, peki hangi bikiniyi seçsem?
Kimler Giysin?
Anvelop kesim bikini üstleri rahat ve kullanışlıdır. Büyük göğüslüler bikini seçiminde üst kısımları sade renk ve kalın askılı, bikini altında da desenli tercih edebilir. Küçük göğüslüler ise destekli ve straplez bikinilere öncelik tanıyabilirler. 

Anvelop BikiniSokak modası, trendler ve stil konularındaki farklı yorumlarımı blogum -modaviki- üzerinden takip edebilirsiniz.
Ayrıca anvelop kesimle alakalı farklı kombin fotoğraflarından ilham almak için " Sokak Modası: Anvelop" yazıma tıklayın. 

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..