Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Star'dan Göç Zamanı'na şok müdahale!

Star'dan Göç Zamanı'na şok müdahale!
 

Nisan ayının ortalarını da geçtiğimiz şu günlerde, televizyon dünyasından yepyeni haberler geliyor. Birçok kanal yaz aylarında da devam etmesini planladığı yeni yapımlarını bir bir görücüye çıkarırken, bu yeni yapımlar içerisinde Tatlı İntikam dışında çok tutan hatta tutan bir iş çıkmadı. Bu duruma rağmen birçok kanal hala yeni yapım yayına sokmanın derdine düşmüş durumda.

Bu yeni yapım arayışında olan kanallar arasında başı Star çekiyor. Gecenin Kraliçesi'nden istediğini alamayan, 46 için henüz net karar veremeyen kanal bir süredir reklamlarını yayınladığı Hanım Köylü için yayın gününü sonunda belirledi.

Kanalda geçen sene yayınlanan Güzel Köylü dizisinin neredeyse kopyası olan ve aynı senaryo ekibi yazıp, birçok aynı oyuncunun kadrosunda yer aldığı Hanım Köylü cumartesi gününe yerleştirildi. Bu durumda akıllara o gün yayınlanan Göç Zamanı'nın nereye yerleştirileceğine dair sorular geliyor. Gecenin Kraliçesi'nin salı günü biteceğini düşünürsek, o güne koyulabilir.

Göç Zamanı müthiş şekilde izlenmiyor belki ama, öyle yayın günü değişecek şekilde de kötü gitmiyordu. Bu hamle muhtemelen Göç Zamanı kötü olduğu için değil, Hanım Köylü'yü yerleştirecek bir yer bulunamadığı için yapılıyor. Yoksa başka bir açıklaması olamaz.

Hanım Köylü ilk bölümü ile 23 Nisan Cumartesi 20.00'de ekrana gelecekken, Göç Zamanı'na ne olacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Cumartesi gününde ne olacağı tahmin edilemeyecek olan Hanım Köylü'ye bol şans.

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..