Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '21

     
    Kategori
    Yapı / İnşaat
     

    Su Kaçağı Tespiti İzmir

    Su kaçağı tespiti konusunda firmamız izmir'de hizmet vermektedir.Evlerinizde veya iş yerinezde oluşan su sızıntılarını kırmadan dökmeden evinize zarar vermeden noktasal olarak tespit ediyoruz.Su kaçakları genelde alt komşuya damlama ve kabartılar şeklinde görülmektedir . Sudan oluşan bu sorunlara teknolojik çözümlerimizle yanınızdayız . Son sistem boru görüntüleme kameraları sayesinde artık  sorunlu bölgeyi bulmak çok kolay oldu . Eskiden olsa yapı kırılırdı onlarca fayans gittikten sonra komple bir değişim içine girerek tadilat süreci başlardı su kaçağı tespiti firmamız sizleri bu dertten garantili bir şekilde kurtarıyor .

    Evdeki su kaçaklarının belirtileri şu şekilde gözlemlenmektedir ; tavanların sararması , küflenmesi , pis kokular ve su damlacıklarının bir öbek halinde birikmesi en çok rastladığımız görüntülerdir . Sizinde su tesisatı kaçağı şüpheleriniz varsa firmamızı aramanız ve randevu almanız gerekmektedir . Yeriniz neresi olursa olsun İzmir'de su kaçak tespitleri işleri yapan firmamız her zaman yanınızdadır. Tesisat kaçak kontrolü yaptırmak istiyorsanız bizi aşağıdaki numaralardan arayabilirsiniz. Bir çok bölgede servis noktamız mevcuttur. 

    Su kaçağı tespiti servisimiz ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir , sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde gerçekleştirir . Sorun görülmez ise pimaş içi görüntüleme kamera sistemi devreye girer ; gider içleri , lavabo , küvet ve ana giderler kontrol edilir . Sonraki işlem ise sıcak su ve izolasyon kaçakları için termal görüntüleme kamerası ile kontrol edilir. Kısaca sorunu bulmak adına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere sorunsuz hizmet sağlayacaktır.

     
    Su kaçakları hakkında bilgisi olmayan müşterilerimiz için aşağıda su kaçağı belirtilerini maddeler haline yazdık ancak daha geniş çaplı bilgiye size en yakın servisimizi arayarak ulaşabilirsiniz.
    Bazı belirtiler ;
    • Su faturasnın yüksek gelmesi
    • fayans arasındaki derzlerin sararması veya kararması aynışekilde evin duvarında parkesinde kabarma olması ,
    •  musluklar ve sifon kapalı iken su saatinin dönmesi
    • kombi su seviyesinin sürekli olarak azalması ve enönemlisi alt komşunun tavanında oluşan kabarmalar örnek olarak gösterilebilir.

    Su Kaçağı Tespiti

    Tesisatın kaçak yapma nedenleri arasında eskimiş yıpranmış malzeme kullanımı ve yanlış kaynak yapma yani usta hatası vardır. Tesisat kaçaklarının önüne geçmek mümkün değildir ama işinizi eğil ustalara yapmanızı tavsiye ediyoruz. Su kaçaklarında cihaz sistemi kullanılmadığı sürece etraf kırılıp dökülmeyle başlar ve yapının gereksiz kırılması durumunda onlarca masraf ile karşılaşırsınız. İzmir su kaçağı tespiti firmamız sunduğu geniş servis ağı ile halkımıza hizmet vermekten gurur duymaktadır. Sahip olduğumuz cihaz sistemi hakkında bilgiyi bölge servisleri telefonlarımızdan ulaşarak öğrenebilirsiniz. Firmamız tesisat bar kontrol sistemi , dinleme sistemi , görüntüleme sistemi yanında termal kamera sistemi ile servislerini vermektedir. Su kaçağı tespiti işlemi mutlaka cihaz kullanılarak yapılmalıdır. Gelişi güzel yapılan kırımlarda hem bulmak zor olacak hemde ardında bırakacağı masraf çok fazla olacaktır. Kırmadan su kaçağı bulma sistemleri sayesinde sıradan tesisatçıların kırım yapmasına son veriyoruz gereksiz masraflara son veriyoruz. Vakit kaybetmeden su kaçak tespit firmamızı arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için ise size en yakın servis telefonunu iletişim bilgilerinden arayabilirsiniz.
     
    Su arıza bulma firması seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bir kaç husus vardır. Su kaçağı tespiti kamera sistemleri kullanılarak yapılmalıdır aksi taktirde tam bir tespitten söz edilemez ve tesisat kaçak tespiti yaptırmak için özel test pompaları gerekmektedir. Yapılan işlemlerden fatura isteyiniz her hangi bir sorun durumunda tek dayanağınız bu belge olacaktır. 
     
    Su kaçağı tespiti için gereken cihaz kontrolleri firmamız tarafından çeşitli bulma gereçleri ile yapılmaktadır. Bu cihazlar alt konu başlığında ayrıntılı olarak verilmiştir. Cihaz kullanımı dışında diğer bir su kaçakları tamir yönetmi kimyasal kapatıcalardır.Su kaçağı kimyasalı kalorifer tesisatında ve gerektiği taktirde temiz su borularında kullanılabilir. Kalorifer tesisatında kombi su eksiltmesi yaşıyorsanız bizi arayarak ilaçlama yaptırabilirsiniz.
     
     
     
    Toplam blog
    : 1
    : 44
    Kayıt tarihi
    : 18.01.21
     
     

    Sukaçağı tespiti, Tıkanıklık Açma, Petek Temizleme İzmir servisi. ..