Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '18

 
Kategori
Magazin
 

Suat Suna Oğlu ile Şarkı Söyledi

Suat Suna Oğlu ile Şarkı Söyledi
 

Romantik şarkıların sevilen ismi Suat Suna, önceki gün Cefic Türkiye tarafından yönetilen CarrefourSA İçerenköy’ün Sevgililer Günü temalı etkinliğinde sevenleriyle buluştu.Gerçekleşen etkinlikte Suat Suna en sevilen aşk şarkılarını seslendirdi.

Unutulmaz bir konsere imza atan Suat Suna, sesi ve şarkılarıyla kulakların pasını sildi. 

KEMANIYLA ŞOV YAPTI

Kalabalık kitlenin dinlediği konserde hayranları, Suat Suna’nın tüm şarkılarına eşlik etti. Sevgililer, ünlü sanatçının romantik şarkılarında bol bol dans etti. 

Kemanıyla adeta şov yapan Suat Suna, CarrefourSA İçerenköy’ü tıka basa dolduran hayranlarıyla önce Memleketim şarkısını ardından da İzmir Marşı’nı seslendirdi. 

ÖZEL BİR ÇALIŞMA GELİYOR

Müzik hayatında 25. yılını kutlamaya hazırlanan Suat Suna, “25. yıla özel bir albüm hazırlığındayım. Bana ait şarkıları sanatçı arkadaşlarım seslendirecek. Ayrıca özel bir 25. yıl konseri yapacağım” dedi. Suat Suna’nın 25. Yıl albümünde yer alacak sanatçılar arasında Sıla ve Sertab Erener de bulunuyor. 

BABA-OĞUL SAHNEDE

Konserde Suat Suna’yı, eşi Burcu Balkanlı, kızı Neva ve oğlu Ali de yalnız bırakmadı. 3 yaşındaki Ali, babasının sahnesine çıkarak şarkı söyledi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken minik Ali dinleyicilerden büyük alkış aldı. 

 EVLENECEKLERE ÖZEL ŞARKI

Yeni projeler üzerine çalıştığı söyleyen Suat Suna, son dönemde evlenecek çiftlerin kapısını çaldığını söyledi. Suna, “Yeni evlenecek olan çiftler, düğünlerine özel şarkı yaptırmak istiyorlar. Bu yüzden son dönemde bu projeler üzerine çalışıyorum. İnsanlar düğün şarkılarının kendilerine özel olmasını istiyor” dedi.

Çiftlere özel şarkılarıyla düğünlere damga vuracak olan Suat Suna, konser sonrasında hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi. 

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..