Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '14

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Sürüden Ayrılmaya Hazır mısınız?

Sürüden Ayrılmaya Hazır mısınız?
 

Yeni  kitabım " Sürüden Ayrılmaya Hazır mısınız?" ile çıktı. Bu yazımda tüm seçkin kitapçılarda ve internet satış noktaları kanalı ile ulaşabileceğiniz kitabımı kısaca tanıtmak istiyorum. 

 

Başarılı olmak isteyen her ekip; olayları gerektiği şekilde analiz etmekten yoksun, personelin beceri ve yeteneklerini koordine etmekte zorlanan, statükocu, büro tipi yöneticiler yerine kendini zirveye taşıyacak liderlik prensipleri, davranışları ve niteliklerine sahip farklılık yaratacak bir lider arayışındadır.

 

     Peki, bu farklılığı yaratan kişi olmamak için bir neden var mı, öyleyse neden olmasın?

     Herkes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen bakışları da izleyen kişi neden sen olmayasın?

     Kendi engellerini ve çelişkilerini ortadan kaldırıp yeni nitelikler ve alışkanlıklar kazanmak, çözüme odaklı, öz güveni yüksek, kararlı, yaratıcı ve başarılı bir lider olmak yolunda adım atmak için kısa bir yolculuğa hazır mısın?

    

     O halde sen de düşlerine, başarıya ve fırsatlara “Evet” demek istiyorsan:

Liderliğin doğası ve sırlarına ait ipuçlarına ulaşmak,

Güçlü ve zayıf yönlerinin farkına varmak,

Düşünme tarzında olumlu değişikliği gerçekleştirmek,

Kişileri etkilemek ve motive etmek,

Başarılı, güven dolu bir ekip ve ortam için gizli kalmış liderlikyeteneğini ortaya çıkarmak ve içindeki tutsak enerjiyi ateşlemenin tam zamanıdır.

 

     Başarılı olmak istiyorsan, istediğin hayallerin peşinden zorluklarla karşılaşsan bile gitmelisin. Asla vazgeçmeden çünkü bir sonraki fırsatın nerede, ne zaman, hangi koşullarda karşına çıkacağını ve yakalayacağını bilemezsin.

 

     “Nasıl başarılı ve farklılık yaratan bir lider olunur?” sorusuna cevap niteliğinde olan bu kitap bulunduğu noktanın bir üst noktasını hedefleyen her kademedeki yönetici, çalışan, öğrenci ve içinde gizli kalmış o gücü hisseden kişilere başarılı bir lider olma yolunda bir rehberdir. 

 

Erol Aslan

 

 

 

 
Toplam blog
: 110
: 811
Kayıt tarihi
: 12.03.07
 
 

Hayatta iki şey vardır; masallar ve sonuçlar. (Erol Aslan)      ..