Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ Ünlüler takımı 1, 2, 3 oldu!

Survivor/ Ünlüler takımı 1, 2, 3 oldu!
 

Adayı biz bile özlemişiz!

Mevsim geldi ve Survivor ada macerası başlayacak. Bütün Türkiye merak içerisinde “Ünlüler Takımı” nı merak ediyor.

Neyse ki Acun Ilıcalı bir bir isimleri açıklamaya başladı.

Futbol sevdalısı, mesleğe de spor haberleri ile başlayan Acun Ilıcalı, bu sezon Ünlüler Takımının omurgasını Futbolcu ağırlığı ile kurmaya çalışıyor gibi…

Kesin olarak adaya gideceği açıklanan ilk isim Tolga Karel oldu.

Tolga Karel, adanın haşarı çocuklarından biri olacağını düşündüğüm isimlerden biri…

1978 İstanbul doğumlu. Paris Devlet Konservatuar’ı Tiyatro bölümü mezunu. Gösteri Sanatları, Sinematografi ve Drama eğitimleri aldı. Bulgaristan’da yapılan Best Model of the World yarışmasında 2. Lik unvanını aldı.

Biz Tolga Karel’i “Yaprak Dökümü” ile tanıdık. Fotograf sanatı ile ilgileniyor.

2. isim olarak Serenay Aktaş açıklandı!

1993 İstanbul doğumlu genç oyuncunun futbolcu olduğu artık biliyorsunuzdur. Aktaş Zeytinburnuspor Kulübünde görev aldıktan sonra şu an Fatih Vatan Lisesi Spor'un başarılı bir sporcusudur. Saçlarını açarak futbol oynadığı bilinmektedir. Futbol oynarken bile makyaj yapmayı ihmal etmiyor.

Oyunculuk kariyerinde  Serenay Aktaş son dönemde televizyonun dikkat çekici projelerinden bir tanesi olan Kanıt dizisinde rol almıştır.

Umut yolcuları, Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe gibi çokça bilinen projelerde görev alan Serenay halen Kalbim Seni Seçti dizisinde rol aldı. Yer aldığı diğer projeler ise Baston- Tek Perdelik Aşk Oyunu , Bülent Serttaş - Gülüşü Yaralım ve Frekans - Papatyalar kliplerinde yer almıştır. Annesine olan düşkünlüğü ve sevgisini sürekli söyleyen güzel oyuncu adada annesini çok özleyecek!

3. isim Milli futbolcumuz Ahmet Dursun  olarak açıklandı!

1978 Almanya doğumlu futbolcu mahalle takımı ile başlayan spor serüveni Genç Milli olarak devam etti.

Feldkamp'ın dikkatini çekerek, A takıma çıktı. Lise mezunu olan Ahmet Dursun, Kocaelispor ve SG Wattenscheid takımlarında oynadı.

Beşiktaş ise onun için bambaşkaydı. Geldiği ilk sezonda 2.gol kralı oldu, Barcelona maçı ile adını tarih sayfalarına yazdırdı. Ekonomik krizde Avrupa’dan gelen bütün tekliflere kulaklarını kapadı.

Yeşil sahalarla olan sevdasına Çin’de devam etti ama uzun süre geçmeden Beşiktaş’a geri döndü. İlk yıllarından beri forvette oynayan başarılı futbolcu, çok fazla sakatlık geçirdi. Psikolojik sorunları ile de performansının bir dönem ciddi anlamda düştüğü bilinen futbolcu Ahmet Dursun, "stres kırığı" adı verilen konsantrasyon bozukluğu hastalığı yüzünden sahalara ara vermek zorunda kaldı.

İsminden bahsedilen ama ada yolcusu olarak adı kesinleşmeyen bir diğer futbolcu ise Alpay Özalan oldu.

Bakalım ünlü futbolcu tekli kabul edecek mi?

Heyecanla beklenen isimler arasında bakalım daha kaç futbolcu olacak? Bir an önce isimler açıklansa da biz de meraktan kurtulsak, artık sabırsızlığımız da tavan yaptı doğrusu!

Hayatta sabrınızın sınanmaması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..