Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor Adasında Hareketlenme Var

Survivor Adasında Hareketlenme Var
 

Hep merak edilen, sıklıkla ve göz kırpmadan seyredilen TV8’in reyting avcısı Survivor yarışması için ada hazırlanmaya başladı. Yarışmacılar kadar ada hayatı da çok merak edilen yapım için ekip adaya yerleşti 2017- 2018 sezonu için platformlar kuruluyor.

Yarışmaya gelişi güzel oyunlar ile hazırlanmıyorlar!

Her etapta kullanılacak platformlar önce titizlikle seçiliyor sonra kurulan oyun alanı deneniyor. Evet, yanlış duymadınız, deneniyor! Bu deneme hem kuralların kesinleşmesi için yapılıyor, hem de risklerine önlemler alınıyor.

 Acun Medya, yarışmacılarını reyting uğruna harcamıyor!

Her etapta kullanılacak oyunlar deneniyor, riskleri minimuma indiriliyor böylece ölümcül kazaların önüne geçiliyor. Platformlar güç, hız, dayanıklılık, konsantrasyon, çabukluk gibi özellikler istiyor. Tabi herkes yarışmacılar ile ilgileniyor ama asıl kamera arkası önemli. Çünkü burada yapılacak en ufak bir hata yarışmaya, yarışmacıya ve tabi yayına yansıyacaktır.

Dominik’de yapılacak yarışma Ocak ayında başlayacak!

Yarışmanın başlamasını sabırsızlıkla bekleyen izleyenler geri sayıma başlayın, ada muhteşem yarışmalar için hazırlanıyor. Bu hareketlilik yakında tam liste ile karşımızda olacaklarının ayak sesleridir. Tv kumandalarının ibresi yaklaşık 6 ay kadar TV8’i gösterecek, bakalım neler olacak? Emin olun ki bu hunharca bizi ekrana kilitleyecek olan yarışma emin ellerde!

Hayatta emin ellerde yaşamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..