Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '13

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'dan Güzellik Kraliçeliğine

Survivor'dan Güzellik Kraliçeliğine
 

Duygu çok hırslı bir yarışmacı ve başarılı


Bunun bir oyun olduğunu aslında kimin ne zaman oyuna girip, oyundan da ne zaman çıkacağının belli olduğu, bir senaryo olduğunu, aslında dizi film seyreder gibi seyretmek, kendimizi çılgıncasına bu yarışmanın etkisine kaptırıp, sağa-sola çatmamamız gerektiğini defalarca dile getirdim.

Ssm in doğruluk payını çürütecek bilgi olmadığını da ayrıca her seferinde dile getirdim. Ama tabi bu planlanmış bir oyunsa o zaman onlara da müdahale edilebilir. Ama elde veri olmadan yazmadığım için bu sadece bir fikir paylaşımı olarak kalacaktır. Neyse, aslında sizlerle paylaşacaklarım biraz daha bu oyunu gözler önüne sermek adına…

Tesadüfen elime geçen bir video hakkında tesadüfler adına sizlerle bir paylaşımda bulunacağım. Hepimizin aslında yakından tanıdığı Mustafa Ceceli 2012 yılında Es adlı bir albüm çıkarmıştı. Tam tarih olarak elime Mustafa Ceceli 02/04/2012 ulaştı. Bu albümün ikinci parçası Aman adlı şarkıydı. Peki, şimdi ne demek istiyorsun? Sorusunu duyuyorum ama albümün videosunun klibininsosyal medyaya düştüğü tarih 21 Mart 2013 ve bu klipte oynayan bayan oyuncu da Duygu Çetinkaya… 

Meraklısına Mustafa Ceceli ve Duygu Çetinkaya

http://www.youtube.com/watch?v=zCVXbw0q5yw

Duygu Çetinkaya, Mart ayında ekranlarımıza Survivor Yarışma Programı ile geldi, ne tesadüf…

Şimdi Duygu Çetinkaya sevenlerin ‘’Duygu bu zamana kadar ne yaptıysa kendisinin ve takım arkadaşlarının hakkı yenmemesi için yaptı ama sizler onu çirkef, karaktersiz yaptınız. Utanın, gözünüzü açıp iyi izleyin. Ünlüler takımının gerçek yüzünü görmüyorsunuz…’’ diye bana yükleneceğinin de farkındayım ama ben kimseye yüklenmiyorum. Sabırla yazıyı tamamlayabilirseniz belki sizlerin de aklınızda bazı soru işaretleri oluşacak ve belki de kalbiniz kırılacak, inancınızı yitireceksiniz.

Survivor adasının en güzel kızı olan Fatmagül Fakı, Survivor adasında yaşadığı zorlukları, hayatını ve ünlü futbolcu Tuncay Şanlı'yla olan ilişkisini Habertürk'ten eski Survivor, her zaman gazeteci Nazenin Tokuşoğlu'na anlattı. Sadece Nazenin Tokuşoğlu’na değil herkese anlattı canlı yayınlara çıktı ve spiker olmak istediğini de dile getirdi.

Anlattığı şeyler içerisinde kabız olduğunu da dile getirdi. Bize ne Fatmagül senin bağırsaklarından…Ey, güzeller güzeli! İnsan sebze-meyve, lifli gıda almaz ise sonu böyle peklik olur.

Aslında Fatmagül Fakı’ya satırlarımda yer verirken bambaşka bir amacım var. Duygu hakkında yaptığı açıklamalardan bahsedelim, tabi herkes kendi kanalından dinledi ve akıl süzgecine kendince aldı. Fatmagül, 2.Sayfa Programı’nda Duygu’nun adaya planlı programlı geldiğini ve her şeyi planlayarak yaptığını ama çok iyi bir insan olduğunu söyledi. İnsanları çok akıllıca yönlendirdiği üzerine ve planlı hareketlerle yarıştığını, adam kullandığını anlattı da bazılarımızın kulağına sadece ‘’Çok iyi insan!’’ cümlesi takıldı. Ben bilmem, Fatmagül bilir!

Ayrıca Dağhan Külegeç için de ‘’Gönüllüler adasına kendi için geldi. Kafasında kimleri eleyeceği, kimlerin işine yarayacağını biliyor. Duygu ile iyi anlaşmaya çalışıyor ve Duygu’nun oyları ile diğer iki erkeği elemeyi planlıyor’’dedi. Hakikaten Dağhan ada değiştirince zaten değişmekte olan karakteri hepten bambaşkalaştı…. Artık Dağhan başka biri oldu.

Duygu ile Dağhan arasında ilişki var mı? Sorusuna ise ‘’hiç sanmam! Eğer var gibi ekrana geldiyse Duygu’nun planladığı bir şeyler vardır’’ diye cevap verdi. Sevgili Fatmagül, buradan öyle görünüyor! Duygu-Dağhan arasında yakınlaşma var gibi, plan varsa da bu tek taraflı bir plan değil, emin olabilirsin! Yakıştılar mı? diye soracak olursanız çift olabilirler ama nasıl ilişkiyi sürdürürler bilmiyorum. Eğer böyle bir ilişki olursa da ‘’yolları açık olsun!’’ demekten başka bir söz gelmez aklıma. Birliktelikleri hakkında da yorum yapamam ve kimsenin de yapmaya yetkisi yok!

Şimdi gelsin Emel... Hatırladınız mı? Hani, Gönüllüler adasına ilk veda eden hatta Survivor yarışmasına ilk veda eden isim! Emel, adanın sessiz- sakin bireylerinden biriydi ve hanımefendi tavrını hiç bozmadan adadan ayrılmıştı. Ayrıldı da ben bile hakkında yazdım. 

Meraklısına  blog.milliyet.com.tr/emel-elendi--duygu-2-hafta-daha-adada/Blog/

Aradan bir süre geçti-geçmedi bir video büyük bir gürültü ile sosyal medyaya düştü! Emel’in erotik denen tarzda görüntülerini içeren bir video, sanırım görmüşsünüzdür. Hemen akabinde Star Tv Melek programına katıldı. Programda ‘’aslında profesyonel bir mankenim’’ de dedi. Şimdi bize ne bundan diyeceksiniz…Bir dakika sakin olun!Madem tesadüflerden bahsediyoruz o zaman buradaki tesadüfü de bir görelim.

Yeni yayınlanan programları mutlaka izlerim daha sonra izleyip-izlememek için değil, projenin ne olduğunun bir gözlemlemesidir bu. 2 haftadır da 3 +1 Gece Show programına bakıyorum. Ne yapmışlar, neler yapılmalı, başarı ne üzerine kurulu v.s. gibi kendi notlarımı tutuyorum ve bir ara da sizler ile paylaşacağım.

Şimdi bir dönelim yazıya 3+1 de dün gece Elidor Miss Turkey güzelleri vardı. O da ne? Karşımızda Survivor Emel ilk 20 finalist arasında… Tabi bunda da bir şey yok bu da tesadüftür. Ama bu yarışmaya katılmak için 15 Mart- 1 Mayıs arasında başvuruda bulunmanız gerekiyor, işte asıl tesadüf bu!

Yarışmaya katılmak isteyenler önce formlar üzerinden jüri tarafından değerlendirilecek ve Yarışma’ya uygun bulunan katılımcılar seçmeler için İstanbul’a davet edilecektir. Seçmelerde jüri tarafından katılımcılar arasından 2finalist ve 3 yedek finalist belirlenecektir. Nasıl tesadüf ama...

Bizin Survivor Emel 25 Mart tarihinde adaya veda etti. En az iki gün Panama İnci Adası’nda elenen yarışmacıları Acun Medya misafir ediyormuş. Yarışmadan elenen bütün yarışmacılar bunu söyledi. Biz de programı bir-iki hafta geriden takip ediyoruz, bilindiği gibi yarışma banttan geliyor ekrana. Emel Erdamar, elenince ve 2 gün sonra vatan toprağına ayak basınca tarihler yarışmaya katılmaya yetti diye düşünmek istiyorum. Yoksa Emel, adada ki yarışmalarda kalıcı yaralar vücudunu ele geçirmeden adadan dönmek mi istemişti? Irmak Atuk’un vücudunda açılan yaralar, kalıcı izleri isterseniz bir daha dikkatlice izleyin. Program senaryo olsa bile yarışmalar gerçekçi ve zorlu…

Bu arada 3000 i aşkın kız arasından ilk 20 ye kalma başarısı gösterdiği için de Emel’i tebrik etmek gerekir. Bu Emel Erdamar’ın ilk güzellik yarışması değil!  Dört yıl önce de Miss Turkey yarışmasına katılan Emel, yarışmada dereceye girememişti. Yeterince zorunlu yer hareketleri yaparak Miss Turkey yarışmasına giren Emel Erdamar, bence mutlaka bir taç kapacaktır. Neden mi? Onca emekten, ün peşinde yıllarını harcadıktan sonra kızımıza da bir kraliçelik tacı yakışır, yolun açık olsun Emel Erdamar!

Şimdilik Survivor tesadüfleri için benden bu kadar…

Hayatta sevindiren tesadüflerle karşılaşmak dileği ile…

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459?fref=ts 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..