Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Tahrik gücü yüksek romantik kılavuzlar

Tahrik gücü yüksek romantik kılavuzlar
 

Siyah bir jartiyer, inanılmaz bir gece geçirmenizi sağlayabilir, çekim etkiniz bitse bile... 

Şaşırtıcı küçük notları, umulmadık yerlere koyarsanız, bulduğunda yeniden aşık olabilir partneriniz, sorumsuz davranışlarınızı unutarak... 

Bir buket gül telafi edebilir, ağza alınmayacak sözlerin kırgınlığını... 

Beraber geçireceğiniz, küçük bir haftasonu kaçamağı yaratırsanız, ekstreler yüzünden tartışmalarınızı yok sayabilirsiniz... 

Şikayetçiyseniz çabuk biten sevişmelerinizden, türlü oyunlarla sevgilinizi elde etme yöntemleri öğrenebilirsiniz, hala orgazm yaşamamış olsanız bile... 

Bu ve bunun gibi romantizm önerilerini; 

"Sevgilinizi nasıl baştan çıkarıp, yakasına yapışır, kendinize bağlarsınız. 

Mutlu evliliği sürdürebilmenin hala bilinmeyen binbir türlü yolu. 

İlişkinizde uzaya çıkmak istiyorsanız, bilinmesi gereken ipuçları. 

Beraberliklerde "milenyum çağını yakalayabildim" diyebilmek için akla hayale gelmeyen en farklı öneriler" başlığı altında yazılanları yıllardır okur ve uygulamaya çalışırız. 

Bir zaman sonra ilk günkü heyecanını ve etkilenmeyi kaybeden insanoğlu, acaba neler yapabilir, tahrik gücü yüksek etkilenmeleri nasıl yaşayabilirizin peşinde koşar durur. 

İlişkileri, ten uyumu aramanın merkezine oturtan çiftler, bir zaman sonra cazibeyi eski haline getirme telaşına düşerler. Yeniden aşık bir çift olabilmenin dayanılmaz hafifliği içinde, ilgi dolu günleri; el bebek, gül bebek olduğu dönemleri; parfüm, iç çamaşırı, yemek, not, masaj, tatil, ruj, çiçek, hediye çokgenlerinde ararlar. 

Bilinmelidir ki... 

Birbirinde var olabildikçe canlanacaktır geçmiş. Vazgeçilmez olmayı başarabilmek için bakışlarla anlaşabilmeyi öğrendikçe canlanacaktır duygular. Aklından geçenleri, O'nun hissettiği gibi hissedebildikçe kaynayacaktır kanlarımız yeniden. 

Hayatı realitesiyle kabullenme isteği olduğu zaman insanda, beş, on dakikalık keyfi yaşamanın arayışı içine girmeyecektir. Yaşamda ilerlediği her basamak, yeni heyecanlar, yeni uğraşılar sunacaktır. Bunun bilincine varmış insan için geçmişte yaşananları canlandırma arzusu, yeniyle tanışıp tadını çıkarmanın önüne geçemeyecektir hiçbir zaman . 

Tahrik gücü yüksek reçeteler sunulduğu sürece bize, neleri tahrip ettiği düşünülmeli. Tahrifatla karşılaşan bünyenin tahriş olması içten bile değil! 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..