Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '08

 
Kategori
Mizah
 

Takıntılıymış

Takıntılıymış
 

Takıntılı insanları bilirsiniz onlarla yaşamanın tek şartı onların kurallarına uymaktır. Aslında herkesin bir takıntısı vardır önemli olan bunun kişinin kendini toplumdan soyutlamayacak boyutta olmasıdır. Çevremizde duyarız; Temizlik takıntısı, şüphe takıntısı, ilgi takıntısı, nesne takıntısı ya da simetri takıntısı olan insanları..

Simetri takıntılılar bulundukları ortamda bir takım şeyleri düzenleme gereği duyarlar. Yapılan değişimleri fark edip eski haline getirirler. Yerdeki en küçük kırıntıyı toplar gördükleri ve müdahale edemedikleri her türlü düzensizlik karşısında rahatsız olurlar, belki şimdi bahsedeceğimiz arkadaşımız da böyle biridir değimli.

Bir yaz günü çay bahçesinde oturan iki aile kalkıyorlar ve masalarının yanında ayak üstü veda konuşması yapıyorlar. Bayanlardan biri oldukça kilolu bir hanım otururken kalçasının arasına sıkışan eteği ne hikmetse orada kala kalmış. Yan masada oturan gençten arkadaş bu görüntü karşısında oldukça rahatsız olmuş dayanamayarak eliyle eteğin ucundan aşağı doğru çekerek kumaşı sıkıştığı yerden kurtarmış. Kendi de sonradan yaptığının farkına varmış ve paniğe kapılmış. Ama öfkeli kocanın gazabından kurtulamamış

Adam çocuğun üstüne yürümüş yakasına yapışmış ''Ne yaptığını sanıyorsun sen manyak herif ''diye bağırmış.

Bizim korkudan ödü patlamış arkadaşımız "Aman ağabeyciğim özür dilerim yanlışlıkla oldu sen hiç kızma ben şimdi onu yerine koyarım." demiş.

 
Toplam blog
: 92
: 830
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Biraz kül, biraz duman o benim işte... Öyle dedim diye olayı arabeske bağladığımı sanmayın çabuk sön..