Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '08

 
Kategori
Haber
 

Talancılar ve işbirlikçileri

Talancılar ve işbirlikçileri
 

Fotoğraf: Aydın Tiryaki


Haber Milliyet’te ve Saliha Çolak imzalı (1). Diyor ki “Başbakan’ın isteğiyle TCK’ya giren, kamu arazisini işgal edene 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası verilmesine ilişkin düzenlemede ‘kamu’ tanımı çıkarıldı, arazi işgali de şikâyete bağlı suç oldu”

Bunu açıklaması şu: Mafya veya mafya bozuntuları veya mafya kırıntıları veya mafya adayları veya soyguncular veya arkası sağlamlar kamu alanlarını, kıyıları, ormanları işgal edip talan yapacak ve biz ulusal kahramanlar çıkacağız ve onları şikayet edeceğiz, ancak o zaman suç oluşmuş olacak. Geleceğimiz onların eli-beli silahlı fedailerinin insafına kalacak, insaflılarsa bacağımızdan vurulup hep aksayarak yaşayacağız, ya da alnımızdan vurulup hepten gideceğiz.

Ormanlar ve kıyılar hepimizindir. Hiç kusura bakmasınlar, buraları işgal edenler talancıdır, buraların talanına yardımcı olan, gözyuman işbirlikçidir ve gün gelir hesap sorulur.

Milliyet’teki bu haber başarılı bir çalışma sonucu ortaya çıkmış, Saliha Çolak’ı kutluyorum ve herkesi haberi okumaya ve tepki göstermeye davet ediyorum.

(1) Ormana, kıyıya talan yolu (26-6-2008, Milliyet): http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=siyaset&ArticleID=880919&Date=26.06.2008&ver=01

Ankara, 26 Haziran 2008

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..