Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Tamam ama bu gerçek değişmez

Tamam ama bu gerçek değişmez
 

Fener Efesi yendi ;ama bir gerçeği de unutmamamız gerek. Tanjeviç gitmeli. Neden gitmeli ;çünkü kişi olarak nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum ama antrenör olarak beş para etmez biri.

Geçen sene baskette her maçta yendiğimiz galatasarayı bu sene yenemediler. Neden yenemedik? Çünkü Tanjeviç yüzünden. Maç başladı , Fenerbahçe Ülker anlamsız bir şekilde dış atışlardan skor bulmaya çalıştı. Fenerbahçe neden böyle bir şey yaptı ;çünkü kenar yönetim uyuyor. Tanjeviç rezilleri oynuyor. Bu dış atış merakına başladın. Bari bu yanlıştan vazgeç. Vazgeçmiyor, sanki çok iyi bir halt etmiş gibi bu taktiğinden dönmedi. Maçtan önce Fenerbahçe Ülker basketçileri bu taktiği gördüklerinde kesin olarak şaşırmışlardır. Bir şey söyleyemedikleri için de ses çıkarmamışlardır. Bunlar da biliyorlardır Tanjeviçin saçmalığını. Sonra nasıl olduysa Fenerbahçe dıştan değil içerden sonuca gitmeye karar verdi. Günaydın Tanjeviç. Topu biraz pota altına getirdiler. Galatasarayı duman etti;ama , iş işten geçmişti.

İLK OLARAK: fenerbahçenin içine casus yollasan, feneri bu hale düşürmez. Acaba Polat Tanjeviçten , fener bizden iyi takım biz feneri yenemiyoruz.Bu maçta öyle bir taktikle çıkki biz feneri ilk defa yenelim mi dedi.Eğer öyle bir şey varsa muradına erdi.

İKİNCİ OLARAK: Para…. İnsan para için babasını bile satar. Bu adam neden yapmasın. Casus gibi fenerin içine girmiş olabilir. Oyuncuların ciddiyetiszliğini de görmüyor. Ciddiyetsizliği yüzünden feneri yaktılar. Yaktı ama kenarda bizim adam onu değiştirmiyor. Zararın neresinden dönersen kardır.Uzun lafın kısası tanjeviç ne taktikten ne de oyundan anlıyor. Oyun okuyamıyor. Sorunları ortaya koymak kolay. Çözüm bul o zaman. Çözüm basit: Tanjeviç gitmeli. Biz Aydın Örs’e kızıyorduk ;ama şu adamı gördüğümde Örsü mumla arıyorum .

Bu arada Galatasaray bizi yirmi iki maçta bir yeniyor.Bunun da adı yirmi iki de bir Galatasaray.

NOT: Galatasaray seyirci avantajını da iyi kullanmıştı. Fener dıştan basket atıyor, tak geri dönüyor. GS’liler alıyor.ve atıyor. Yazıklar olsun tanjeviç . Son şampiyon Fenerbahçe Ülkeri mahvediyor. Ki Geçen sene yılların efesini dörtledin. Tanjeviç gitsin kim gelirse gelsin. Bir yığın adam var ortada antranör olarak. Mesela ergin Ataman..Onu Beşiktaş aldı.Dünyanın sonu değil ya… Araştırın. Bu adamdan kesinlikle iyi adam vardır.

Bundan eminim.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..