Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

zirve özden özpınar

http://blog.milliyet.com.tr/fidanlar

03 Ağustos '08

 
Kategori
Blog
 

Tanışma

Tanışma
 

Bu gün Blog arkadaşları ile katıldığım ilk toplantı, Kızlarağası Hanı’nda sımsıcak bir atmosferde geçti. Toplantıyı hazırlayan tanışmaktan onur duyduğum Mustafa Mumcu, Çalışkan Adem Bey’e sonsuz teşekkür ediyorum.

Bilirsiniz hep söylenir "Yeni dostlar edinmek, geliştirmek, paylaşmak zordur." Özellikle belli yaştan sonra iyi dostların bile eleneceği bir dönemde, söylenen bu sözün inadına, bu iddianın çürütüldüğünün kanıtı, birlikte hiç sıkılmadan geçirilen sekiz saatlik bir zaman dilimidir.

Tanışmaktan mutlu olduğum sayın Hilmi Polat ve eşi Nedime Hanım, Sevgili Alyoşa, espiriyle canlılık katan Sevgili Mavilim, gezisini erteleyerek ailesi ile birlikte gelen Sevgili Murat Gülcek, sadeliği , sıcaklığı ile zenginlik katan sevgili Nilüfer, meslektaşım Ali Açıkgöz, Sevgili Ahmet Üstündağ, Bursa’dan Çalışkan Adem Bey’in arkadaşları İlhami Arslan ve Sevgili Tiger ile geçen yalın, içten duygu akımı ile geçen bir günün sonunda güneşe veda ederek ayrılırken, sevdiğim en güzel mekanın insanların olduğu her yer, demeden geçmiyeceğim.

Engin tecrübeleri, olağanüstü kişiliği, duygu yüklü yüreğini paylaşan can güzellikteki Sevgili Mustafa Mumcu bu ilki yaşattığınız için sonsuz sevgi saygılarım sizinle.

 
Toplam blog
: 363
: 353
Kayıt tarihi
: 09.12.07
 
 

Buca Eğitim Enstitüsü mezunuyum. Emekli öğretmenim. İzmir'de yaşıyorum. Adaletin, yalınlığın, sev..