Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '18

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Tanıtım Faaliyetleri

Tanıtım Faaliyetleri
 

Salih Arıkan


Türkiye Beyazay Derneği İzmir şubesi faaliyetlerine devam ediyor. Alandaki derneklerin çoğu bizleri tanıyor. Benim amacım kıyıda köşede kalmış evden çıkamayan arkadaşlara ulaşmak. Eve hapsolmuş hayata küsmüş kendisiyle kavgalı arkadaşlara ulaşmak. Okula gidecekse okula işe girmesi gerekiyorsa kurs ve eğitimlerle formasyonlarını artırarak gerekli yerlere yönlendirmek istiyoruz. Araç gereç sorunları varsa birlikte çözüm arayalım istiyoruz. Engellilerle engelsizleri bir araya getirerek birlikte yaşama kültürünü artırmak.

Herkesin birbirine anlatacağı bir hikâye vardır. Hepimiz birbirimizin hayatına farklı katkılarda bulunabiliriz bakış açılarımızı değiştirir ve ön yargılardan kurtuluruz. Hiç bir şey olmazsa bir araya gelir dertleşiriz insanların biri birinden uzaklaştığı hayatın sanallaştığı bu demlerde kadim geleneğimizin devamı olan sohbeti keşfederiz. Bir bardak çayın eşliğinde dertlerimiz paylaşarak azalır sevinçlerimiz paylaşıldıkça artar. Gelin tanış olalım demiş yunus bir arada olmamız kendimize ve topluma birçok faydalar sağlayacaktır.

Öyle büyük büyük iddialarımız yok. Hastalandığımızda yanımızda olacak acı günümüzde teselli olacak mutlu günlerimizi paylaşacak büyük bir aile olalım. Fark edelim dünyanın gidişini bir gencimizin sivilcesi yüzünden depresyona girdiğini bazılarının da dertlerin bazen derman olduğunu içselleştiren kültürümüzün ve inancımızın tüm güzel değerlerimizin farkına varalım farklılıklarımızın zenginlik olduğunu ve beş parmağın bile aynı olmadığını görelim. Herkes farklı ve özel parmak izlerimiz aynı değil gelin tanıtalım tanışalım baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakalım yüz yıllar sonra bile izlerimiz kılavuz olsun yarınlara

Salih Arıkan,Tel: 0506 514 96 93

 

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..