Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '11

 
Kategori
Futbol
 

Taraftar olarak bunu hak etmiyoruz

Taraftar olarak bunu hak etmiyoruz
 

Trabzonspor


Spor Toto liginde 17 haftalık periyot sonucunda Bursaspor ile 5, ligde ki en büyük rakibimiz olarak gördüğümüz Fenerbahçe ile ise 9 puanlık önde olmamız ikinci dönem için şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj olarak yakaladığımızı taraftar olarak herkes düşünmüştür.  

Süper Toto liginin daha ilk karşılaşmasında kendi sahamızda Ankaragücü ne karşı sürpriz bir beraberlik alarak ikinci yarıdaki ilk kaybımızı vermiştik. Bir hafta sonra oynayacağımız Fenerbahçe maçında ki sonuç ligin zirvedeki hesapların biraz olsun netleşeceği niteliğinde olacaktı. Fakat 1 hafta içinde iki İstanbul takımlarından Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş, ligde Fenerbahçe karşısında yenilgimiz puan durumunun birden aleyhimize dönüşmesi Trabzonspor takım olarak hiç de iyi bir hava oluşturacağı niteliğinde değildi.  

6 haftada oynanan maçta Trabzonspor rakiplerinden 8 puan alırken Fenerbahçe 6 da 6 yaparak 18 puanla aynı puanda olmamıza rağmen ikili averajla ligin zirvesine yerleşti. Peki şimdi durum ne olacak ? 6 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet şampiyonluk önemli konumda olan Trabzonspor’un ikinci yarıdaki alınan sonuçlara karşı takımın oyun anlayışında ki değişikliğin bir anda farklılaşmasında ki sebep ne olabilir ki?  

Ligin ilk yarısında şampiyon olacağız diyerek savunduğumuz tezler Spor Toto liginin ikinci devresinde 6 haftada oynanan maçlar ile savunduğumuz tezi hemen çürütmüş oldu. İlk devrede takım oyunu oynaması sonucunda güzel bir futbol ortaya koyarak taraftarın gönlüne taht kuran Trabzonspor, ikinci yarıda oynadığı organize takım oyununu maalesef ki şampiyonluk yolunda en büyük aday olan Fenerbahçe’ye kaptırmış durumda.  

Şampiyonluğa hasret bir takımın şampiyonluk yolunda ilerleyen Trabzonspor’un 9 puan geriden gelen rakip takımın zirveye oturması takım içerisinde nasıl bir his uyandırmış durumda bilmiyorum. Yıllardan beri forvet oyuncusu sıkıntı çektiğimiz yerde yapılan transferlerde sonucun aynı olduğunu görmekteyiz. Şampiyonluğa hasret bir takımın zirveyi bu kadar çabuk bırakmasını şahsım adına belirtmek istiyorum ki hazmedemiyorum.  

Şenol Hocaya kaşı destek her an bitebilir. Yerel gazetelerde atılan güzel manşetler yerini eleştiri yapılmasına böyle giderse az kaldı. Aradaki puan farkı 5 i geçtikten sonra yerel basında Şenol Hocaya karşı istifa kampanyaları başlatılarak sanki büyük sonuç elde edilecek gibi istifa et diyilecek.  

Bu durumda Şenol Hocayı haklı ve haksız bulanlar olacak. Eğer Trabzonspor A.Ş büyük bir kulüp ise teknik patronun dediği doğrultusun da hareket edilmeli aksi takdirde para bende futbolcu ben alırım diyen anlayış sonucunda zarar görecek olacak olan her zamanki gibi milliyetçi Trabzonspor taraftarıdır.  

 
Toplam blog
: 45
: 551
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

1988 yılında Çaykara doğumluyum. Bulancak ta ikamet etmekteyim. Yazı yazmayı hobi olarak yapmakta..