Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '11

 
Kategori
Siyaset
 

Tarkan'dan rest!

Tarkan'dan rest!
 

Orman Bakanı Veysel Eroğlu "Hidroelektrik santrallerini daha iyi anlatmak için Tarkan'dan şarkı isteyeceğiz" demiş.. Çok ayıp etmiş! 

Hatırlayacaksınız, Fırtına deresine (Rize) hidroelektrik santralleri yapımına karşı çıktığı için Tarkan'a "Sen kendi işine bak" diye tepki göstermişti. Şimdi aklısıra Bakan taktik değiştiririyor ve Tarkan'dan Solaklı Vadisi (Trabzon) için bir şarkı yapmasını ve HES'leri anlatma kampanyasına katılmasını istemiş. 

Tarkan gülmüş ve HES'lere karşı çıkan birinin HES'lerle ilgili şarkı yapması ironiden öte komik olur" demiş.. 

Dünkü yazımda ne demiştim? Kalite'den bahsetmiştim. "Kaliteli insan" demiştim. 

Yahu sizler Tarkan'ı ne sanıyorsunuz arkadaş! Para ile satın alabileceğinize mi inanıyorsunuz! Veya statünüzle mi satın almak istiyorsunuz! 

Siz önce Tarkan'ın farklılığını öğrenemediğiniz sürece, bi kere orman ürünlerini maddeler halinde sayamazsınız, hangi ürün hangi bölgemizde daha çok yetiştirilir sorusunu cevaplayamazsınız. 

Tarkan önce insan, sonra sanatçı olanlardandır. 

Gerçekten de ne kadar komik değil mi? Dörtbine yakın çiçek çeşidine sahip dünya çevre örgütleri tarafından koruma altına alınan Fırtına Vadisi'ne hidroelektrik santrallerin kurulması istemi ne kadar acı değil mi? Üstelik halkın en sevdiği, Rizeli ve ülkemizi dünya tanıtımında büyük katkısı olan mega star Tarkan'ı kullanmaya çalışmak (Tarkan'ın dediği gibi) ayrı bir ironi.. 

Siz Bakan olarak bir memurunuzu istediğiniz yere atayabileceğiniz gibi Tarkan'ı rakamlarla satın alabileceğinizi mi sandınız? 

Atatürk ne diyor? "Cumhurbaşkanı bile olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız.. Sanatçı olabilmek ayrıcalık ister".. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..