Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Tatlı İntikam gitti yerine Altınsoylar geldi!

Tatlı İntikam gitti yerine Altınsoylar geldi!
 

Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam isimli dizinin durumu ile ilgili durum değerlendirmesi içeren bir yazı yazmıştım. Dizinin son dönemlerde reyting açısından kısırlık yaşadığını ve kanalının hamlesinin an meselesi olduğunu da bu yazıda ayrıca, altının çize çize ifade etmiştim. Maalesef ki beklenen hamle salı gecesi itibariyle geldi. 

Reyting konusunda sıkıntı yaşadığının fark edilmesi ile gerileme yaşayan Tatlı İntikam'ın yerine dizinin uzun süredir tanıtımlarını döndürdüğü yeni dizisi olan Altınsoylar isimli yapım konuldu. Altınsoylar önümüzdeki cumartesi akşamı 20.00 itibariyle Kanal D ekranında olacak.

Peki Tatlı İntikam'a ne olacak?

Bu sorunun cevabı ise dizinin saatinin değiştiği şeklinde verilebilir. Dizi yerine Altınsoylar'ın gelmesi ile PT-2 kuşağına alındı. Yani dizi bundan sonra 22.15-22.30 kuşağında ekrana gelecek ve 20.00 kuşağında alamadığı reytingi toplamaya çalışacak.

Tabi ki insanın aklına türlü türlü ihtimaller ve sorular geliyor bu durumda. Dizinin reytinginin nasıl bir seyir izleyeceği, onun yerine gelen Altınsoylar'ın nasıl bir performans göstereceği, bu durumların sonucunda Kanal D nasıl bir yol izleyeceği gibi.

Açıkçası Altınsoylar dizisinin tutacağını düşünmüyorum. Daha doğrusu yerine gelmiş olduğu Tatlı İntikam kadar sansasyonel bir başlangıç yapabileceğini düşünmüyorum. Karşısında Kertenkele Yeniden Doğuş, O Ses Türkiye, Seksenler, Kalbimdeki Deniz ve Aşk Laftan Anlamaz gibi rakiplerin olduğu bir ortamda Kanal D'nin iki yapımının nasıl bir performans göstereceği büyük merak konusu olmuş durumda.

Sözün özü ; 5 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren 20.00'de Altınsoylar'ı, 22.15'te ise Tatlı İntikam'ı izleyeceğiz. 

Her ikisine de bol şanslar. Özellikle Tatlı İntikam'a.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..